KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - To wiadomo. Mój kuzyn tam był i z tego co mówił, to lepiej tam nie iść w ogóle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Miał rację. Niestety, my nie mamy wyboru. Pamiętaj, Ciemna Strona jest tam bardzo silna, będzie próbowała nas zwieść. Musisz być bardzo czujny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Dobrze mistrzu - powiedział po czym poszedł do maszynowni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Wciąż siedziałam, nie ruszałam się. Po chwili powróciłam do medytacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Następne minuty były spokojne, do czasu póki nie usłyszałas głosu Sev'a. - Dolatujemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Przerwałam medytację, wstałam i ruszyłam na mostek. Gdy tam dotarłam, wyjrzałam na zewnątrz. - Korriban... Pośpieszmy się, znajdźmy czego szukamy i zabierajmy się stąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Jest mały problem, gdyż jest tam obecnie burza piaskowa która utrudnia nawigacje, i jest tylko parę miejsc gdzie można bezpiecznie wylądować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Rozumiem. Wyląduj gdziekolwiek, pójdziemy piechotą. Nie mamy czasu żeby przeczekać burzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Wylądowaliście na pagórku, Szajbus wstał i powiedział. - Iść z wami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Zastanowiłam się chwilę. - Hmm... Nie, zostań pilnować statku. Pójdziemy tylko Sev, mój padawan i ja. Sev, wiesz gdzie powinniśmy się udać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Grobowiec Nagi Sadowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Naga Sadow... Czytałam o nim, ale w tej chwili nie potrafiłam sobie nic przypomnieć. - Dobrze. Wylądujmy tak blisko, jak się da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Wylądowaliście na pagurku niedaleko doliny, gdzie był grobowiec. Sev i padawan zebrali się przy wejściu oczekując na twoje polecenia, na twarzy swego ucznia widziałaś niepewność. - Jakie rozkazy - spytał się Sev. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Wychodzimy i idziemy w stronę grobowca. Na miejscu zastanowimy się co dalej. Sev, idziesz przodem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Ta jest - powiedział po czym wyszedł ze statku, za nim wyszedł padawan. Po chwili poczułaś narastającą ciemną stronę, wiedziałaś że droga do grobowca będzie trudna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Szłam śladami Seva, trzymając miecze w gotowości i rozglądając się dookoła. Szeptałam do siebie kodeks Jedi raz po raz, żeby dodać sobie otuchy i odwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Szliście... Szliście... Szliście... aż doszliście do doliny. - Teraz już będzie ła... - usłyszeliście ryk. Za rogu wyszedł rancorn, który ruszył na was. - Co robimy - krzyknął padawan włączając miecz. Sev wyciągnął i odbezpieczył blaster i zaczął celować w stwora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Uruchomiłam własne miecze. Czytałam o rancorach, to były groźne stworzenia... Nawet dla Jedi. - Kal, zejdź mu z drogi! Sev, zajmij jego uwagę, a potem uciekaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Sev i Kal wykonali twoje rozkazy co do joty. Komandos otworzył do niego ogień i zwrócił tym samym uwagę potwora... Sev zaczął uciekać w przeciwnym kierunku by dać wam czas na znalezienie czegoś co wam pozwoli odnaleźć planetę Rakata Prime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Odczekałam chwilę, po czym ruszyłam za rancorem. Gdy byłam wystarczająco blisko, skoczyłam na kark potwora, wbiłam mu miecze w oczy, po czym błyskawicznie odskoczyłam. Nawet jeśli go nie zabiłam, to oślepiony będzie mniej groźny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Ruszyłeś za potworem. Kiedy znalazłaś się koło jego pleców, to na nie skoczyłaś i wspięłaś się po nich na głowę, potem zeskoczyłaś jednocześnie jednym cięciem miecza pozbawiając stwora oczu... Stwór zaczął się poruszać na ślepo, aż w końcu wpadł w przepaść. Podszedł do ciebie Sev - Nieźle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Wyłączyłam miecze, jednak nie schowałam ich. Przez chwilę wpatrywałam się w milczeniu w miejsce, w którym zniknął rancor, a następnie odwróciłam się i ruszyłam przed siebie. - Chodźmy. Musimy dostać się do tego grobowca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Po krótkiej drodze doszliście do grobowca Nagi Shadowa. Jednak widziałaś tam czterech klonów, w barwach 212 batalionu pod wodzą Obi Wana Kenobiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Szepnęłam do towarzyszy. - Bądźcie czujni... Nie wiemy jak na nas zareagują... Szłam śmiało w stronę klonów, gotowa do obrony przed ewentualnym ostrzałem z ich strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 19, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2013 (edytowany) Oni was zauważyli, i podeszli do was z podniesioną bronią. - Swój czy wróg? - krzyknął jeden z klonów. - Swoi, Psycho. Ta tutaj dama ucieka przed 66 rozkazem - powiedział Sev. - Sev? Gdzieś ty do licha był? Boss się za tobą stęsknił jak nie wiem - powiedział CT-9220 "Psycho" odkładając broń. To samo uczynili jego towarzysze. Edytowano Kwiecień 19, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts