Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Weszłam do środka i usiadłam w fotelu drugiego pilota. - Tylko pamiętaj, to ma być spokojny lot... Bez żadnego popisywania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Przecież nic nie zamierzałem - powiedział Szajbus - Ty już nie kłam - odpowiedział Snake - Dobra, gdzie lecimy pani? - spytał się pilot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Nasz cel znajduje się na Alfa Centuri. Musimy dotrzeć tam jak najszybciej. - spojrzałam na pilota. - Ale nie ZBYT szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Dobra, dobra - powiedział po czym oderwał statek od ziemi i poleciał w kosmos. Byliścię już na orbicie, wtedy radar zapikal,droidy-sępy zaczeły was ścigać, szajbus popatrzył się na ciebie błagalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Utrzymuj kurs i unikaj pocisków. Musimy skoczyć w nadprzestrzeń jak najszybciej. Uruchomiłam działka i przygotowałam się do otwarcia ognia gdy tylko znajdą się w zasięgu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Lecieliście i unikaliście pocisków, a ty niszczyłaś droidy-sempy. Po kilku minutach które dla was były wiecznością wylecieliście poza bitwę i wskoczyliście w nad przestrzeń. - Widzi pani? Bez problemu. Podróż potrwa ze pół godziny, proszę się przespać czy co wy tam Jedi robicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Dobra robota. Daj znać gdy będziemy pięć minut od celu. Do tej pory nie przeszkadzajcie mi... Chyba, że to będzie coś NAPRAWDĘ poważnego. Po tych słowach skrzyżowałam nogi, zamknęłam oczy i pogrążyłam się w głębokiej medytacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Dobranoc - powiedział Szajbus. Zapadłaś w stan medytacji, wszystko było w porządku ale coś się stało. Znalazłaś się w pustce, wszędzie nie było nic, słyszałaś głosy aż nagle z cienia wyszła istota w czarnym płaszczu i pancerzu, miał protezę szczęki i był cały biały jak po spotkaniu z błyskawicami dłużej niż pięć minut. - Zbliżasz się do swego przeznaczenia, panno Oriel Cora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 (Czy skojarzenie z Malakiem jest uzasadnione?) Starałam się zapamiętać każdy szczegół tej wizji. W tym momencie nie wiedziałam co ona oznacza, ale byłam pewna, że odpowiedź przyjdzie do mnie z czasem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 < To nie Malak ale też Sith z przeszłości, dokładnie z Zimnej Wojny > Widziałaś jak ta istota wyciągnęła miecz po czym go włączyła, jego kolor był czerwony. Po kolorze klingi i innych cechach można stwierdzić że to Sith. - Spotkamy się już niedługo droga Oriel, wtedy poznasz gniew Dartha Malgusa - powiedział po czym zniknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Sith... Kolejne zagrożenie dla galaktyki. Jego imię, Darth Malgus wydawało mi się znajome, próbowałam sobie przypomnieć gdzie o nim słyszałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Myślałaś aż nagle przypomniałaś sobie że to Darth Malgus, ten co prowadził Imperium Sithów w Wielkiej Wojnie Galaktycznej, ten co Splądrował Corusant, największy wróg Satele Shan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Gdy tylko uświadomiłam sobie kim on był, zerwałam się na równe nogi i sięgnęłam po miecz, ale powstrzymałam się gdy moje palce znajdowały się kilka centymetrów od niego i zamarłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Postać po chwili zniknęła, a ty poczułaś wstrząs. - Szefowo, proszę się obudzić - usłyszałaś głos Snake'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 (Taka mała uwaga: Jedi są dla klonów generałami, nie szefami.) Szybko odskoczyłam do tyłu, wyciągając w powietrzu miecz i kiedy tylko wylądowałam od razu go włączyłam i przyjęłam postawę obronną, spodziewając się kłopotów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 < Nie każdy, kilka klonów tak się zwraca do przełożonych > Spojrzeli się na ciebie. - Eee, co pani robi? - spytał się CT-6666 "Hevy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 (Aha, nie wiedziałem... Sory.) Jeszcze przez chwilę stałam w tej pozycji, a potem wyszeptałam pierwszy wers kodeksu jedi i przybrałam normalną pozycję. Miecz wyłączyłam i przypięłam do pasa. - Nic... Zaskoczyliście mnie. Następnym razem nie trzęście tak. Co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Nic się nie stało, wszystko normalnie, nawet tamta blokada nad planetą do której zmierzamy - powiedział Szajbus. Rzeczywiście, nad planetą krążyły stare krążowniki i wyglądały jak nowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Zaraz... Jaka blokada? Usiadłam w fotelu drugiego pilota i sprawdziłam odczyty z czujników. - Separatyści nie stawialiby blokady nad tajną bazą, to nie miałoby sensu, a nie pozwoliliby nikomu innemu na zablokowanie planety... Co to za statki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Wskazniki mówią że to niszczyciele Sithów z okresu zimnej wojny, ale wątpie żeby tak długo wytrzymały - odpowiedział snake Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Hmm... Damy radę wylądować tak, żeby nas nie wykryli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - To będzie trudne, proszę się na wszelki wypadek zapiąć - powiedział Szajbus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Usiadłam na swoim miejscu i zapięłam się. - Wyłączcie wszelkie zbędne systemy, trudniej będzie im nas znaleźć. Podtrzymanie życia też, jakiś czas bez niego wytrzymamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Ta jest - powiedzieli po czym wyłączyli systemy które kazałaś, z zaczęliście przelatywać między statkami. Nagle coś poszło nie tak. - Eee... Nie rozumiem tego - powiedział Szajbus - Czego? - zapytał się Snake - NAMIERZYLI NAS! - odpowiedział mu Nagle poczułaś ogromne natężenie w mocy na mostku jednego z statków, a konkretnie... ciemną stronę mocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Uciekaj! Uciekaj, gdziekolwiek! Musimy się stąd wydostać i powiadomić Radę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts