Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Wam? Kto się za tobą kryje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha. Są nie z tej Galaktyki, ONI tu przybędą jak wszystko będzie gotowe. ONI nie mają mocy, ONI są przeciwieństwem mocy. Też wyrzekłem się mocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Nie odpowiedziałam. Rozglądałam się czujnie, spodziewając się zasadzki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - ONI tutaj są, nie wyczujesz ich ale oni ciebie tak, MOC upadnie a razem z nią cała Galaktyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Nie upadnie. Jedi nie pozwolą na to. Ja na to nie pozwolę. Ruszyłam ostrożnie naprzód. - Chodźcie, ale bądźcie ostrożni. On tylko chce nas spowolnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Wtem nagle coś zaczęło do was strzelać. Za wzgórza widziałaś istoty w białych pancerzach podobnych do klonów. - To Jedi, zabić go - powiedział jeden z nich Wszyscy się schowaliście. - To klony! - powiedział Snake Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 - Spokojnie, nie wiemy kim są... Kal, biegnij za mną do tamtego kamienia, odwrócimy ich uwagę. Reszta, otworzycie ogień jak tylko skupią się na nas. Gotowi? Włączyłam swoje miecze i przygotowałam się do biegu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Wraz z swoim Padawanem schowaliście się za skałą przez co widzieliście napastników. Ich pancerze są podobne do klonów, a sposób walki nie wskazuje na Komando-Droidy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 - Chwila... Dajcie mi czegoś spróbować... Wychyliłam się zza skały, skupiłam się w mocy i powiedziałam: - Nie chcecie z nami walczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Nic się nie stało, wróg dalej atakował. - Pani. To ta planeta, ona coś robi z mocą. Co teraz? - Spytał się Padawan - Zabić ich, z rozkazu Imperatora Palpatina - krzyknął jeden z nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Ponownie uruchomiłam miecze i przyjęłam postawę obronną. - Żołnierze, unieszkodliwić ich! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Padawan włączył miecz i ruszyliście na wroga. Nieprzyjaciel był zaskoczony atakiem od tyłu, przez co nawet nie zareagował. Kiedy wszystko było w porządku, usłyszałaś głos Snake. - Mamy problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - Kal, sprawdź ich, ja zobaczę co z resztą. Pobiegłam do własnych żołnierzy. - Co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Podał ci Komunikator Holograficzny na którym, była zapisana wiadomość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Wzięłam komunikator i bez słowa odtworzyłam nagranie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Lordzie Vader, zlokalizowalismy trzech jedi na tej planecie. Co mamy z nimi zrobić? - Zlikwidować. To było wszystko z nagrania. - Znalazła pani coś? - spytał się Snake Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Podałam mu komunikator. - Schowaj to, może nam się przydać. Gdzie to znalazłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Tak jest! - powiedział Snake, po czym schował Komunikator. Zaczyna trochę tu być zimno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Musimy znaleźć schronienie, zanim zrobi się ciemno. Spojrzałam w kierunku swojego padawana. - Kal, ustaliłeś coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Tak. Że ci co nas zaatakowali to są Klony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Zastanowiłam się. - Hmm... Wspominali o Imperatorze Palpatine... Myślicie, że mieli na myśli Kanclerza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Może ma brata? - spytał się Fals - A może coś ukrywa? - odpowiedział mu CT-0211 "Koma" - Bzdury gadasz Koma. Kanclerz nigdy by nie zdradził Jedi - powiedział Snake. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - A ten Darth Vader z nagrania... Nie znam tego imienia. Kal, co o tym sądzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 - Nie wiem kto to może być, ale to na pewno sith. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 - Też tak sądzę. Jeśli natkniemy się na więcej klonów, to będziemy musieli ich schwytać i przesłuchać. Ruszajmy dalej i bądźcie czujni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts