Posealor zwany Pose Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 - Piętnaście... CO?! Niemożliwe, jak separatyści dostali się na Corusant? Musimy się tam dostać, wiesz jak opuścić tą planetę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 - Darth Malgus, ma statek. Ale jest chroniony przez yuuhazan, nie przejdziemy na chama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 - Hmm... Będziemy musieli wymyślić jakiś plan... Zaprowadź nas tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 - Jasne za mną - powiedział Sev, po czym wszyscy ruszyliście za nim. === Doszliście do platformy, gdzie stał bardzo stary statek. - To jest ten statek - powiedział Sev - To coś? To się rozleci na pierwszym lepszym wietrze - odpowiedział Snake Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 - Na nasze szczęście w przestrzeni nie ma wiatru. Pomysły jak możemy się tam dostać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 - Jest jeden sposób, ale może się pani nie spodobać - powiedział Sev. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 - Musimy się stąd wydostać za wszelką cenę. Słucham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Sev wskazał ci ścieki przez które można byłoby przepłynąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Spojrzałam we wskazanym kierunku z niezadowoleniem. - Masz rację, nie podoba mi się. Ale wygląda na to, że nie mamy innego wyboru. Prowadź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Szliście za Sevem, aż doszliście w końcu do ścieków. - Kto idzie pierwszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 - Snake, Koma, idziecie naprzód. Jeśli teren będzie... Um, czysty... Wrócicie po nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 - Tak jest - powiedzieli oboje, po czym weszli do ścieków. Macie trochę czasu wolnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Poświęciłam wolny czas na medytację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Medytujesz jakieś parę minut, jednak wracają Snake i Koma. - Czysto. W sensie że nie ma tam nieprzyjaciela, brudno to jak u Hutta w kiblu - powiedział Snake Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 - Dobrze. Ruszamy. Koma, Snake, prowadźcie. Z rosnącym niezadowoleniem ruszyłam za klonami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Po długiej i brudnej podróży, dotarliście do magazynu na lądowisko. - Dobra, teraz wystarczy się przebić do lądowiska albo... ma ktoś jakiś pomysł? - spytał się Snake Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 - Sev, znasz najlepiej naszego przeciwnika. Co sugerujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 - Spacerkiem to my nie przejdziemy, ale możemy wykorzystać tamte przebrania szturmowców Sithiańskich, do przedostania się na statek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 - Przebranie... Hmm... Tak... Tak, to może się udać. Do dzieła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Przebraliście się w mundury Sithów. - Nie odzywajcie się, to może jakoś przejdziemy. Niech lepiej pani schowa pod kombinezon ten miecz, bo go mogą zobaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Schowałam oba miecze pod zbroję mając nadzieję, że nie będę ich potrzebowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Kiedy zmierzaliście na statek, podszedł do was Sithiański oficer. Zaczął mówić w nieznanym języku, Sev zaczął mu coś wyjaśniać w tym samym języku. Padawan szepnął. - Co oni gadają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Szepnęłam do niego. - Cicho... Miałam nadzieję, że się nie zorientuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 Sev i sith gadali z dobre półgodziny, w końcu jednak sith sobie poszedł a wy mogliście kontynuować drogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Zbliżyłam się do komandosa. - Sev, czego on chciał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts