KougatKnave3 Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 - Witaliśmy się - odpowiedział - CO? Jak można się witać półgodziny? - wypowiedział się Koma. - Żartuje. Pytał się czy napotkaliśmy dwóch Jedi i cztery klony. Odpowiedziałem że nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 - W porządku. Teraz się pośpieszmy. Musimy stąd odlecieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 Weszliście na statek, za sterami usiadł szajbus. - To gdzie lecimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 - Najpierw skupmy się na tym, żeby stąd odlecieć. Masz zrobić wszystko, żebyśmy opuścili tek układ. To znaczy... Żebyśmy opuścili układ w jednym kawałku. Usiadłam w fotelu i zapięłam pasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 Szajbus westchnął, po czym oderwał statek od ziemi. === Zbliżaliście się do blokady. W radiu rozbrzmiał głos Sithiańskiego oficera w dziwnym języku. - Cholera, znajdźcie szybko kody startowe - powiedział Sev. Cała załoga zaczęła szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Szybko zaczęłam przeglądać pliki w komputerze statku. - Co zrobią, jeśli nie podamy tych kodów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Sev wskazał na działa najbliższego statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Wróciłam szybko do przeglądania zawartości komputera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Znalazłaś coś co przypominało kody startowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 - Sev, chyba mam. Zobacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - Spróbujmy - powiedział, po czym wpisał kody. Konsola nagle zapikała. - Aha, to coś nowego - dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Co to oznacza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Każą nam wylądować na najbliższym statku, by poprowadzić inspekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Zastanowiłam się chwilę. - Hmm... Tym statkiem raczej nie damy rady uciec, więc chyba nie mamy wyboru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Ay Ay, Sir - powiedział Szajbus, po czym skierował wachadłowiec do najbliższego statku. === Wylądowaliście na nim, dostajecie rozkaz wyjścia ze statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Sev, dopóki nie powiem inaczej, ty dowodzisz. Cieszyłam się, że wciąż mamy pancerze tamtych klonów. Nagle przyszło mi coś do głowy. - Jak myślisz, jest szansa przekonać ich, że wykonujemy tajną misję dla tego sitha... Darth Vadera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Raczej nie, Darth Vader z nimi nie współpracuje, bo on pochodzi z przyszłości. Ta grupka którą spotkaliście dowodzona przez Komandora Cody'iego, trafiła w tunel i się znalazła na tej planecie. Później została wyrżnięta przez was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Rozumiem. Dobrze, prowadź. Reszta, nie odzywać się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Wyszliście do Hangaru, zaczepił was tam Sithiański Oficer. - Co wieziecie? - spytał się. - Z rozkazu Dartha Malgusa, bomba termojądrowa na Corusant, dokładnie do świątyni Jedi - odpowiedział mu Sev. - Zanim opuścicie system, statek musi zostać przeskanowany, to potrwa ze dwie godziny - powiedział. Zauważyłaś że twój hełm miał translator, mogłaś zrozumieć co mówią, a nawet się z nimi porozumieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Stałam za sevem i nie odzywałam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Tak jest - powiedział Sev, salutując. - Dobrze, odmaszeruj Sev - powiedział oficer po czym was opuścił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Nie spodobało mi się to, że ten oficer nazwał Seva po imieniu, ale na razie udawałam, że wszystko jest w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Sev odwrócił się do was. - Wszystko załatwione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Znaczy, że możemy lecieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Za dwie godziny możemy opuścić system. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts