Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - A co mamy robić przez ten czas? Nie podoba mi się to, im dłużej tu zostajemy, tym bardziej ryzykujemy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 - To woli pani polecieć teraz i zostać rozerwanym przez ich działa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 - Tego nie powiedziałam. Nie ma jakiegoś sposobu, żebyśmy mogli odlecieć szybciej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - Niestety nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Usiadłam gdzieś i zaczęłam medytować, starając się wyglądać naturalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Usiadłaś i zaczęłaś medytować. === Podczas medytacji poczułaś zaburzenia w mocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Otworzyłam oczy i rozejrzałam się. Miałam złe przeczucia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Sithowie pracowali jak zawsze. Jednak nie widać twoich towarzyszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Otworzyłam się na Moc i spróbowałam wyczuć dokąd udali się moi towarzysze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Czułaś Snake'a za sobą. Jednocześnie usłyszałaś odgłos przeładowywanego blastera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Używając mocy, by przyśpieszyć swoje ruchy błyskawicznie się schyliłam, podcięłam mu nogi i nim upadł złapałam go za szyję i rękę trzymającą broń. - Co ty wyprawiasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 - Co ja wyprawiam? Czemu zdradziłaś Republikę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 To co usłyszałam kompletnie mnie zaskoczyło. - Co?! Ja... O czym ty mówisz? Nie zdradziłam Republiki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - Dostaliśmy przed chwilą rozkaz wykonania rozkazu 66 - powiedział snake. - Czyli już się zaczyna - mówi Sev, wchodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - Co to za rozkaz? Co tu się dzieje? Sev, gdzie jest reszta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - Rozkaz ma na celu zabicie wszystkich Jedi, rozpoczyna się czystka Jedi, reszta poszła szukać twego padawana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Mocą uśpiłam Snake'a, po czym spojrzałam na Seva. - A ty nie wykonujesz tego rozkazu? Dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - Bo już nie służę Republice. Po tym jak mnie zostawili na śmierć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - Rozumiem... Mimo wszystko... Musimy dotrzeć do zakonu Jedi. Pomożesz mi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Przeładował blaster. - Tylko jeszcze twojego Padawana zabrać, i możemy lecieć. Szajbus nie zgodził się z rozkazem, więc jest po naszej stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Zamknęłam oczy, nie miałam wątpliwości, że wyczuję mojego padawana w mocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Czułaś go w serwerowni, a do niego zbliżała się reszta klonów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Był zbyt daleko, nie zdążyłabym przyjść mu z pomocą. Musiałam zrobić coś innego. Nigdy tego nie robiłam i nie byłam pewna czy mi się uda, ale nie miałam innej opcji. Skupiłam się mocno i poprzez moc spróbowałam przekazać mu wiadomość telepatycznie. - Jesteś w niebezpieczeństwie. Klony nie są już po naszej stronie, ale nie zabijaj ich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Chyba się udało. Po chwili z przewodu wyskoczył twój padawan. - Co się dzieje? I czemu Snake jest nieprzytomny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 - Nie ma czasu na wyjaśnienia. Sev i Szajbus są po naszej stronie, reszta chce nas zlikwidować. Któryś wie gdzie Szajbus jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts