KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - Nie ruszył się ze statku, ani na sekundę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 - W takim razie pośpieszmy się. Sev, prowadź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Dostaliście się spokojnie na statek. Poczułaś że pozostałe klony weszły do hangaru. Szajbus siedział z nogami opartymi o konsole i słuchał muzyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Usiadłam obok Szajbusa i uruchomiłam uzbrojenie. - Pobudka, żołnierzu! Wynosimy się stąd! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - E... Co? Gdzie reszta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 - Nie ma czasu, startujemy! Natychmiast! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - Aye aye - powiedział po czym zamknął klape i wystartował. - Bez kodõw startowych będzie trudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 - Wiem... Ale nie mamy wyjścia. Szajbus, leć! Będę cię osłaniać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Ta je - krzyknął po czym wyleciał z hangaru. Parę sekund później, radar zapikał. - MYŚLIWCE! - krzyknął szajbus. Sev pobiegł do działka dolnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Musisz nas stąd jak najszybciej zabrać! Nie namyślając się wiele otworzyłam ogień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Tak jest - powiedział po czym zaczął "normalny lot szajbusa" - Nic pani nie mówiła o moich sztuczkach - powiedział uśmiechnięty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Nie gadaj tyle, tylko nas stąd zabierz! Lot utrudniał mi dokładne wycelowanie, jednak mając po swojej stronie moc i tak miałam łatwiej niż Sev w drugim działku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Ó dziwo Sevowi szło dobrze. - O asteoridy - powiedział Szajbus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Leć tam! Może przestaną nas ścigać. Sama w to nie wierzyłam, ale i tak zwiększało to nasze szanse... Jeśli Szajbus na żadną z nich nie wpadnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Szajbus zaczął psychopatycznie się śmiać, kiedy wrogie myśliwce zderzały się z asteroidami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Dobrze, już wystarczy... Ukryj się i wyłącz wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Wylądował na dużej asteoridzie. Wyłączył wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - A teraz... Czekamy. Jeśli wciąż nas szukają, to myślę, że za jakąś godzinę dadzą spokój. Wtedy wystartujemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 - Możecie mi teraz wyjaśnić, co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Wyciągnęłam swoje miecze, jednak miałam nadzieję, że nie będę musiała ich użyć. - Republika nas zdradziła. Kanclerz Palpatine jest Sithem i wydał rozkaz zabicia wszystkich Jedi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 - Czyli Polityka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Nie odpowiedziałam. Polityka? Może, ale chodziło też o coś więcej... O zniszczenie zakonu. - Startuj natychmiast i wyleć z tego pola asteroid. Musimy udać się an Coruscant. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Od kiedy tak pani szybko do śmierci? - spytał się Sev. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Nie rozumiesz... Każda chwila zmniejsza nasze szanse. Musimy jak najszybciej dostać się do świątyni Jedi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Dobra, ja nie dowodzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts