Melody Warbleness Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Jak sama nazwa wskazuje będę tu przedstawiać moje szkice. Waszym zadaniem jest ocenianie moich bazgrołów. Może to być przerażająca ( ale nie zbyt straszna ) krytyka, jeżeli wam się nie spodoba. Ale to nie wszystko - możecie także pokazywać tu swoje rysunki. A więc oto moje "(nie)arcydzieła": Taki sobie Manekin Rarci . A tu jest drugi: Miałam "wizję" jak Flutterka lata sobie w chmurkach. I proszę, jest. No to lecimy, jak Fluttershy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Jest pięknie,ale jeśli popracujesz nad proporcjami będzie bosko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Dzięki za radę, Wilczyco, spróbuję poćwiczyć nad nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Dzięki za radę, Wilczyco, spróbuję poćwiczyć nad nimi. Nie ma za co Czekam z niecierpliwością na następne szkice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Popracuj nad nogami. Ogólnie ładnie, proporcje masz dobrze opanowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Proszę, zgodnie z życzeniem: Nie robiłam tego zbyt długo. Mój "kubeczek-pies" i Pinkie chyba całkiem nieźle mi wyszli...Hm...przepraszam jeśli rysowałam za lekko, ołówek mi się łamał, a do tego strugaczkę posiałam. W każdym bądź razie to wy oceniacie, nie ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Wyszła rewelacyjnie Może spróbujesz ją pokolorować (ja tylko proponuję xDD),byłoby 20% cooler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Z chęcią się do tego zabiorę, dziękuję, Wilczyco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Ciekawe są te rysunki. Mam pytanie co przedstawia pierwszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Z chęcią się do tego zabiorę, dziękuję, Wilczyco. Czekam z niecierpliwością na efekt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Niezłe, chociaż kontury mogłabyś trochę bardziej zaznaczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Pierwszy rysunek przedstawia manekin, WilkU. Juuuf...Skończyłam! Zrobiłam to na PaintToolu. Jeśli chodziło ci, Wilczyco, o pokolorowanie kredkami, to niestety nie mam naostrzonych i wszyscy już wiecie dlaczego. Ale spokojnie! Postaram się do jutra znaleźć tą nieszczęsną strugaczkę. I jeśli ktoś ma ochotę - to mogę coś specjalnie dla niego narysować. Nie wiem np. przerysować coś, albo z pamięci naszkicować - jest mi to obojętne. Tylko proszę o konkretny temat. Nie coś w stylu: "Narysuj coś dla mnie, Mel".Mam nadzieję, że podoba wam się i ta Pinkie, mimo braku tła. Dobrze, zapamiętam sobie tą radę, BlackHawk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Fajne Mogłabyś narysować Lunę,Fleetfoot,Cadence lub Rainbow? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Nie ma sprawy! Już się zabieram do roboty! A ma być pokolorowane? Bo właśnie znalazłam tą nieszczęsną strugaczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Są śliczne ale jak poprawisz proporcje będzie cudnie c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Wreszcie skończyłam! Nie zrobiłam Rainbow, a Fleetfoot wyślę ci na PW, Wilczyco. Jaki jest tego powód? Otóż, pierwszy raz w życiu ją rysujowałam i mi nie wyszła. Ale - jeśli będzie was zżerała ciekawość, to oczywiście, że pokażę. Przejdźmy do rzeczy. Zgodnie z życzeniem Księżniczka Luna i Cadence: Trochę mi się nudziło, dlatego zabrałam się do roboty. Największym problemem była grzywa. U Cadence z resztą tak samo: Grzywa jest nie całkiem dopracowana , ponieważ oko mi nie wychodziło i chciałam je zakryć. Reszta jest chyba w porządku, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Powiem jedno, trening czyni mistrza, popracuj trochę. Chciałabym zobaczyć twoje rysunki w kolorze jeśli można. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Oki doki loki, pokoloruję z chęcią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Ładnie wychodzą. Przy pierwszych miałem dopisać żebyś używała bardziej ciemnego ołówka. Ale w kolejnych pracach jest już dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Dziękuję Ci, WilkU. A tak w ogóle - masz ładną sygnaturę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Można poprosić Pinkie Pie w kapeluszu detektywa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Jasne, BlackHawk . Tylko...czy ma być pokolorowana? Jeśli tak, czy kredkami lub za pomocą PaintToola? Póki co, koloruję manekin. Kiedy skończę, zabiorę się za Pinkie. Skończyłam kolorować manekin! Co za ulga...fiuuu...! Dobra, oto on: Mam nadzieję, że nie jest aż tak źle. Postanowiłam, że tym razem zrobię tło:fluttershy4: Teraz zajmę się Pinkie-Holmes dla BlackHawka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Proszę, BlackHawk, o to twoja Pinkie! Mam nadzieję, że spełniłam Twoje oczekiwania. Myślę, że jest to niezłe. Ale to nie ja mam oceniać tylko wy! A reszta szkiców, Phinbello, zostanie pokolorowana dopiero w najbliższy weekend. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Szybka jesteś. Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 To ja jeśli mogę poproszę o... kto zgadnie? ... Pinkamenę! Kredkami x] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts