Ares Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 A no ma kuszę a skąd nie wiem kto na taki pomysł wpadł. Mam coś dla was Fani Amethyst odemnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Fajnie być 1. Tak wiem to nic nie oznacza, ale i tak fajnie. Gratuluje roboty, aż sobie to pobiorę, zresztą jak połowę artów stąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Ares - good job! Łap w nagrodę. I na dodatek jestem numer 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Ares - good job! Łap w nagrodę. I na dodatek jestem numer 2. Dzięki wam :cGfSS: mam w planach jeszcze inne obrazki ale to już z czasem dlatego że już w sieci mało jest artów o pannie Sparkler. A kolejnośc nie miała znaczenia ważne że się udał obrazek:lyra2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Super to jest! Ładnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Przerobiłem nieco wcześniejszy art A tutaj arty których jeszcze nie było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 A tutaj obrazek nad którym musiałem trochę posiedziec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Ty poważnie robisz to sam? Nie no stary wielki brawa. Najbardziej chyba podoba mi się 2 ten sposób w jaki na siebie patrzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Widzę, że kolega Ares zna się na rzeczy. ^^ Arty są naprawdę świetne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Ty poważnie robisz to sam? Nie no stary wielki brawa. Najbardziej chyba podoba mi się 2 ten sposób w jaki na siebie patrzą Praktycznie tak sam większośc robię. Ale chwilowo muszę zrezygnowac mam juz za dużo na głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Ares - Derpy znalazła twój podpis. Kolejny świetny art. Masz, kolego, talent. Łap , tylko się nie upij, bo kto będzie arty robił i w zapytajce odpowiadał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Dzięki Gandzia ode mnie też łap za wszystko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Świetne arty! Teraz trzeba samemu robić bo na necie już nie można nic znaleźć :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Dzięki Pracuję właśnie nad nowym obrazkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 A o to i ten obrazek A tutaj mamy młodziutką Sparkler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Ten pierwszy jest świetny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 1) Mane8? 2) Sehr gut! Rób więcej! Moar! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 1) Mane8? 2) Sehr gut! Rób więcej! Moar! Może będzie więcej :cGfSS: Heh nie wiem jakoś tak wyszło dla odmiany daję orginał jak wyglądało na początku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Obrazek na dziś Taka mała podmiana xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Amethyst i Colgate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Colgate też jest śliczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Właśnie uświadomiłem sobie, że dawno niczego tutaj nie wrzuciłem. Kłopot ze słoikiem? Call Jarbusters! Mały mem na koniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 I jak wam się podoba W nieco innej Fryzurze narysowana przez inną osobę ze szkicu zrobiłem coś takiego. Dużo się natrudziłem żeby z czarno białego zrobic taki arcik mam nadzieję że się opłacało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Wygląda, jakby mówiła: "Dzień dobry, długo spałam? ...kawa? Kocham cię!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Może będzie więcej :cGfSS: Heh nie wiem jakoś tak wyszło dla odmiany daję orginał jak wyglądało na początku. Raindrops! ^^ A co do obrazka to mi się podoba Ten nowy cudny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts