Wizio Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Również się uśmiechnąłem po czym kontynuowałem prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Po jakichś 30 koszach i 40 kopniętych jabłkach usiedliście z AJ pod jedną z jabłoni w głębi sadu. Applejack podała ci jabłko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 - Dziękuje - powiedziałem z uśmiechem biorąc je. Chwile na nie popatrzyłem po czym zacząłem powoli jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Razem jedliście, a AJ się nie odzywała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 - Dziękuje ci za to, że mogłem ci pomóc. Cieszę się, że poznałem kogoś takiego jak ty - powiedziałem przerywając ciszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 AJ przez sekundę jeszcze wpatrywała się w jabłko, po czym pocałowała cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Odwzajemniłem pocałunek i zacząłem głaskać jej grzywę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Applejack wciąż cię całowała. Nagle usłyszałeś z tyłu jakiś chichot. AJ przerwała wasze całusy. Zrobiła się prawie czerwona z wściekłości. Patrzyła się na coś lub kogoś za twoimi plecami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 - Pinkie czy to ty? - zapytałem nie odwracając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Chichot narósł, ale nie był podobny do śmiechu Pinkie. - Ale wy, pfff, słodko wyglądaliście, hahaha. - rozległ się za wami głos Applebloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Westchnąłem po czym odwróciłem się w jej stronę. - Masz teraz zamiar to wszystkim rozpowiedzieć tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Applebloom jednak się rozchichotała na całego. Padła na trawę zanosząc się śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Milczałem na ten widok, lecz w głębi duszy chciało mi się z niego śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 AJ wprost się gotowała ze złości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Podszedłem do Applejack. - Nie przejmuj się tym. Nie daj jej tej satysfakcji, a wtedy da ci spokój bo będzie wiedziała, że cię to nie denerwuje - powiedziałem szepcząc jej do ucha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Applejack odetchnęła i spojrzała na Applebloom. - Siostrzyczko, wiesz, że powinnaś teraz szukać znaczka, a nie mnie śledzić? Nigdy ci nie wyjdzie, jeśli będziesz tylko się obijać - powiedziała spokojnym, ale lekko uszczypliwym tonem. AB zatkało. Wstała, odwróciła się i popędziła w stronę miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 - Widzisz. Jednak działa - powiedziałem z uśmiechem patrząc się w jej oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 - Masz rację. - znowu cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Odwzajemniłem pocałunek i ponownie zacząłem głaskać ją po grzywie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Powoli się ściemniało, a wy wciąż siedzieliście pod tym drzewem, całując się. (fuuu!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 (...) Przerwałem pocałunek i popatrzyłem jej głęboko w oczy. - Kocham cię - powiedziałem przytulając ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 - Ja ciebie też. - odwzajemniła przytulenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 - To co robimy kochana? Noc się zbliża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 - A co proponujesz, my special somepony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Ucieszyłem się słysząc te słowa. - No nie wiem. Ja muszę trochę ogarnąć w domu, a ty pewnie chcesz odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts