Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - Tak! Jak niezłomna ściana z niezłomnego materiału! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Jak sądzisz co powinienem najpierw zrobić? < Radzę się Pinkie w kwestiach sercowych. Jak ja nisko upadłem. > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - Nie mam pojęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Dobra to już sam sobie poradzę. Tak czy siak dzięki za tą pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - Oki doki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - To chcesz coś jeszcze czy mogę już do niej iść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - Idź już do niej. Pamiętaj o elemencie szczerości! - krzyknęła i wykicała przez okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Ona jest dziwna, lecz lubię ją - pomyślałem z uśmiechem zamykając okno i wychodząc z domku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Zauważyłeś Pinkie przekicującą obok AJ. Kiedy była tuż obok, nakreśliła krzyż w miejscu serca i przyłożyła kopytko do oka. Nie przestawała przy tym kicać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - O co jej do cholery chodziło? - pomyślałem zdziwiony zachowaniem kucyka. Po chwili bez zbędnych przeciągań udałem się do Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 AJ jak zawsze zbijała jabłka z drzew rosnących w jej sadzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Podszedłem bliżej. - Cześć Applejack. Możemy chwilę pogadać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - Oczywiście, cukiereczku. - AJ jeszcze raz zbiła jabłka i podeszła do ciebie. - Słucham? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Nie wiem jak to powiedzieć, lecz żywię do ciebie pewne uczucie. Sam nie wiem kiedy, jak i dlaczego, lecz myślę, że to coś znaczy. Tym uczuciem jest miłość - odpowiedziałem z lekką pewnością ukrywając zdenerwowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 AJ gapiła się na ciebie jak na wariata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Tak wiem, że to dziwne. Nawet się nie znamy ani nic. Sam nie wiem może to dlatego, że czujesz wieź z jabłkami. Ja również pochodzę z rodziny posiadającej sad białych jabłek. To wszystko jest takie pokręcone i nawet się nie zdziwię jeśli uznasz mnie za wariata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 AJ mrugnęła i dalej się patrzyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Również milczałem patrząc się jej prosto w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Gapiliście się tak jakiś czas. - AppleJack! Babcia Smith prosi na kolację! - krzyknęła mała klaczka z progu drzwi. AJ potrząsnęła głową. - Wybacz, muszę iść. Pogadamy o tym później! - pobiegła galopem w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Stałem jeszcze chwilę w miejscu po czym bez słowa udałem się do domu. Tam rutynowo położyłem się na kanapie i zacząłem leżeć i patrzeć w sufit. Czekałem na cokolwiek co sprawiłoby, że wstanę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Powoli zapadała noc. Za oknem wzniósł się księżyc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Nie ruszałem się tylko postanowiłem zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Rano obudził cię ból w kręgosłupie z powodu twardego posłania i promienie słońca wpadające przez okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Postanowiłem wstać, rozprostować się i coś zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Zobaczyłeś wciąż nierozpakowane zakupy. Przypomniałeś sobie wczorajszy wieczór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts