Wizio Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 - Chyba jednak nie wyszło - pomyślałem lekko zawiedziony biorąc z siatki kilka jabłek i prawie natychmiast zjadając je chwilkę się delektując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Za oknem jak zawsze widziałeś pracującą AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Westchnąłem i chwilę się na nią patrzyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 AJ zbijała jabłka i niosła je do stodoły, jak co dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Postanowiłem się znowu przejść. Czułem, że to będzie teraz rutynowa czynność przez cały mój pobyt tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Kiedy wyszedłeś na dwór, zobaczyłeś Pinkie, która stała przed AJ i robiła te same ruchy, jak gdy przysięgała ci dochowanie tajemnicy. Potem odkicała, jak to ona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Miałem teraz mętlik w głowie. Czy iść pogadać z Applejack czy pochodzić jeszcze po mieście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Mogłeś iść tylko w jedno miejsce, więc musiałeś się zdecydować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Po chwili zastanowienia ruszyłem w stronę Applejack. Już nie chodziło mi o wczoraj tylko o pomoc w pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Po rozmowie z Pinkie, AJ weszła w głąb sadu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Po chwili namyślenia udałem się za nią. Miałem nadzieję, że ją znajdę i będzie chciała ze mną porozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 AJ weszła naprawdę głęboko. Pnie drzew w tej części sadu były bordowe, a liście ciemnoczerwone. Drzewa były obsiane niebieskimi kwiatkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 W prawdzie mnie to zaintrygowało, lecz udałem się dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Trochę dalej stał wózek z konewkami. AJ zaczęła podlewać dziwne jabłonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Podszedłem do niej starając się jej nie wystraszyć. - Może ci w czymś pomóc? Jeśli mogę oczywiście. - Rzuciłem zatrzymując się kilka kroków od niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - Jasne, cukiereczku. Moneta za konewkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 - Nie - odpowiedziałem niemal natychmiast. -Nie chce za to pieniędzy. Chcę tylko bezinteresownie pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - Jak chcesz. - uśmiechnęła się i odeszła z następną konewką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Odwzajemniłem uśmiech po czym zabrałem się do roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Drzew nie było dużo. Niebieskie kwiaty kontrastowały z ciemnoczerwonymi liśćmi. Po godzinie wszystkie drzewa były już podlane. - Dziękuję za pomoc, cukiereczku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 - Nie ma problemu. Zawszę to jakiś powód aby nie spędzić całego dnia przy książkach w domu - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 AJ odwzajemniła uśmiech i ruszyła w stronę domu. - Dasz się zaprosić na szarlotkę po tej ciężkiej pracy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 - Z wielką chęcią - odpowiedziałem uśmiechając się i ruszając za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 AJ szła powoli w stronę domu. Już z daleka poczułeś zapach szarlotki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Gdy poczułem zapach uśmiechnąłem się i dalej podążałem za Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts