Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Zabrałem plastry oraz odkażacz, następnie zamknąłem apteczkę i udałem się z powrotem do Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Siedziała obok stołu. Jej mina wskazywała głębokie skupienie i szok zarazem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Podszedłem do niej po czym uklęknąłem i wyjąłem jeden z plastrów oraz odkorkowałem odkażacz. Polałem kilkoma kropelkami ukłucie oraz sam plaster. Odczekałem chwilę po czym przykleiłem plaster w to miejsce. - No już gotowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 AJ spojrzała na kopyto, dalej w szoku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 - Chyba mam na ciebie zły wpływ. Może już pójdę - powiedziałem wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 - Czyli mam jednak zostać tak? - zapytałem z lekkim rozbawieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Tak. - AJ podniosła głowę i uśmiechnęła się do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 - To miło z twojej strony - odpowiedziałem z uśmiechem. - Może ci jeszcze w czymś pomóc? Jakoś lubię pracować niż siedzieć bezczynnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 AppleJack podeszła do ciebie. Szepnęła ci na ucho: "Nawzajem" i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Chwilę zajęło mi dojście do siebie po tych słowach. Jednak po chwili również udałem się ku wyjściu jak Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Na zewnątrz jej nie było. Zniknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 < wszyscy kopiują z zapisów moich do twoich. Dziwne > - To teraz chcę się bawić w chowanego? - pomyślałem idąc w głąb sadu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Nigdzie nie było śladu po AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 < Każdy MG ma inny sposób prowadzenia sesji > - Może chciała pobyć trochę sama? - Pomyślałem powoli kierując się w stronę swojego domku. Uważałem dzisiejszy dzień za udany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Słońce wciąż było wysoko na niebie. Przypomniałeś sobie szepnięcie AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 To słowo. To jedno słowo krążyło mi po głowie. Z jednej strony cieszyłem się z całego ducha, że odwzajemnia moje uczucia, lecz z drugiej nie wiedziałem jak to wszystko się potoczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Nawet nie zauważyłeś czegoś różowego kicającego do ciebie, dopóki przed tobą nie stanęła Pinkie. - Cześć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 - Tak, tak cześć - odpowiedziałem nawet na nią nie spoglądając. Patrzyłem się w niebo i rozmyślałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 - Nic się nie stało. Tak sobie tylko myślę - odpowiedziałem skupiając wzrok na niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - A o czym? Chcesz babeczkę? - podsunęła ci wypiek, który wyjęła z juków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 - Nie dziękuje. Nie jestem głodny. A myślę o czym? O wszystkim i o niczym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Co to znaczy? To jakaś zabawa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 - Nie to nie jest zabawa. Myślę o Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts