Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Coś się stało? Jest chora? Może ranna? Czy wyjeżdża? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 - Pinkie. Jest wszystko dobrze i nic się jej nie stało. Porozmawialiśmy chwilę, lecz gdzieś znikła po pewnym dialogu i nie mogę jej znaleźć, lecz pewnie chce pobyć sama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Nie głuptasku. Poszła do Twilight. Zapomniałabym, że też tam muszę iść! Pa! - i tyle ją widziałeś. Po chili zmieniła się w różową smugę, a dookoła ciebie powstały kłęby kurzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Zakasłałem po czym udałem się do domu. Miałem złe przeczucia co do rozmowy Applejack z Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Kurz jeszcze przez chwilę cię prześladował. Po chwili dotarłeś do swojej chatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Wszedłem do domu i postanowiłem usiąść na fotelu w salonie przed kominem (jeśli taki jest) i przemyśleć wszystko co się dzisiaj wydarzyło i co może się jeszcze wydarzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 W kominku ogień trzaskał wesoło, a twój umysł trawił dzisiejsze wydarzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Najbardziej przejąłem się słowami, które od niej usłyszałem. - Powiedziała mi to szczerze z serca czy aby dać mi nadzieję, którą zniszczy? - to pytanie zadawałem sobie cały czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 To pytanie wywiercało ci dziurę w mózgu. Musiałeś coś zrobić, aby się zrelaksować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Postanowiłem się zdrzemnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Spałeś tak, aż się obudziłeś wieczorem. 2000 post! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 < Congratulation > Wstałem i wyjrzałem przez okno. Trochę mnie zdenerwował fakt, iż jest wieczór. Teraz spać w nocy nie będę mógł. Pomimo pory zabrałem z siatki marchewkę po czym wyszedłem na spacer. Przy odrobinie szczęścia natrafię na coś ciekawego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Żując marchewkę dotarłeś do miasta. Po ulicach wciąż kicała Pinkie, a inne kucyki zbierały się już do domów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 - Ona mnie śledzi? - zapytałem sam siebie w myślach udając się do biblioteki. Jeśli dopisze mi szczęście to Applejack tam nie będzie, a Twilight mnie nie będzie wypytywała o nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 > W drodze do biblioteki zobaczyłeś Twilight, która do niej weszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Bez najmniejszych ociągań udałem się w stronę biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 W środku była tylko Twilight. Siedziała na stołku i czytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Zapukałem zwracając jej uwagę. - Witaj Twilight. Chciałbym wypożyczyć książkę. Jeśli to nie problem oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 - Żaden problem. Jaką chciałbyś wypożyczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 - Jakąś historyczną. Cokolwiek tak do przeczytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 - Hmm... - wyciągnęła jakąś książkę - Może Legendy Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 - Może być i ta - powiedziałem podchodząc do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Twilight otworzyła księgę leżącą na biurku i wpisała tam twoje imię. Następnie podała ci książkę. (kontynuujemy sesję z zombie?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 < taa. czemu nie? > - Dziękuje - powiedziałem z uśmiechem biorąc książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 (To odpisz w niej) Twilight uśmiechnęła się do ciebie i wróciła do książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts