Wizio Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 - To do zobaczenia - powiedziałem powoli kierując się w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Twilight wciąż siedziała pogrążona w lekturze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Wyszedłem z biblioteki i obrałem kierunek na dom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Po chwili już byłeś przed nim. Na ulicach Ponyville rozbłysły latarnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 < jakby co to ty musisz odpisać w sesji TWD > Wszedłem do domu po czym zamknąłem drzwi i usiadłem na fotelu przy kominku zaczynając czytać książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 acha... Było tam mnóstwo różnorakich legend o Eqestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Bez chwili namysłu zabrałem się za czytanie. Wybrałem obojętnie jaką i miałem nadzieję, że czytanie mnie trochę zmęczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 teraz ty Pierwsza była o powstaniu Equestrii. (tu wstaw opis przedstawienia) Druga była o pokonaniu NMM (tu wstaw opis początki\u odc1). Trzecia była o pokonaniu Discorda (tu wstaw opis z odcinka). Powieki zaczynały ci się kleić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Zamknąłem książkę po czym udałem się do swojego pokoju aby położyć się w wygodnym wyrku. Wczorajsza noc na kanapie dała mi się w znaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Czemu masz dwukolorowy napis? Obudziłeś się tym razem, kiedy promienie słońca wpadły przez okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 < Bo jestem faajny i to szacunek dla ZSRR > Wstałem przeciągając się po czym udałem się do kuchni. Miałem zamiar coś zjeść i zobaczyć co się dzieje za oknem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Zobaczyłeś, że twoje zapasy jedzenia wciąż się uszczuplają. Za oknem AJ pracowała w sadzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Postanowiłem zabrać mieszek z pieniędzmi i iść do Applejack. Chciałem kupić kilka jabłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Twoja sakiewka leżała na szafce nocnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Zabrałem ją i wyszedłem z domu. Skierowałem się w stronę Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 AppleJack znowu uderzyła w drzewo. Jabłka spadły do koszyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 - Cześć - powiedziałem podchodząc do niej. - Mógłbym kupić kilogram lub dwa jabłek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 AJ podskoczyła. - Aaa... To ty. Jasne. - przyniosła z sadu jeszcze jeden kosz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 - Ile to będzie? - zapytałem wyjmując z mieszka kilkanaście monet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 - Za darmo. - AJ uśmiechnęła się. Przytuliła cię i odeszła. Zostałeś sam z koszykami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Głupio mi było brać te jabłka zupełnie za darmo, więc zostawiłem pod jednym z drzew 10 złotych drobin po czym wziąłem kosz na grzbiet i udałem się do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Zobaczyłeś AJ pracującą przy następnych drzewach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Zatrzymałem się i popatrzyłem na nią. Przeszła mi przez umysł dziwna myśl, która źle by się pewnie skończyła, lecz raz się żyje. Odłożyłem koszyk na ziemię po czym podszedłem do Applejack. - Applejack... - powiedziałem zwracając jej uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 - Tak? - odwróciła się do ciebie. (oglądałeś odc ostatni 3 sezonu?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 < Jestem w trakcie. Zawsze lubię wieczorami sobie je oglądać. > - Ja przepraszam - po tych słowach zbliżyłem się do niej i ją pocałowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts