Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 AJ zbaraniała (tak jak zapewne ty po obejrzeniu odc) i odwzajemniła pocałunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 < Jestem przeciwnikiem "Princess Twilight". TO co oni zrobili to jest gorzej niż do du** - Przepraszam za to - powiedziałem przerywając pocałunek. Czułem, jak rumienię się coraz bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 yup >:( Applejack spojrzała na ciebie i pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 - Nareszcie się udało - pomyślałem z radością odwzajemniając pocałunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Staliście tak. Nagle sobie uświadomiłeś, że siedzicie w sadzie, gdzie każdy mógłby was zobaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Jakoś się tym nie przejąłem. Wolałem cieszyć się chwilą puki jeszcze trwała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Staliście tam tak, nie przejmując się całym światem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Chciałem aby ta chwila trwała wiecznie, lecz wiedziałem, że nie mogę odciągać jej od swojej pracy. Po chwili przerwałem go. - Dziękuje za to co dla mnie zrobiłaś, lecz nie mogę cię odciągać od twojej pracy. Chyba, że mogę ci pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 AJ uśmiechnęła się do ciebie i dała ci jeszcze krótkiego całusa. - Możesz pomóc, jeśli chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 - Cóż i tak nie mam specjalnie nic do zrobienia, a pomoc tobie zawsze ma jakiś sens - powiedziałem uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Applejack odwróciła się i ruszyła ku drzewom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Bez najmniejszych zastanowień ruszyłem za nią. W głębi duszy cieszyłem się, że spotkałem kogoś takiego jak ona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Applejack znowu zaczęła zbijać jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 - To co mam robić? Zbierać, zrywać, nosić czy coś w tym stylu? - zapytałem podchodząc do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 - Wybieraj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 - Wolę abyś ty mi wybrała. Będzie ci wygodniej i nie będę ci się "plątał pod nogami". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 - Nigdy się nie plączesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 - Cóż w moich stronach robiłem te wszystkie czynności, więc teraz chyba również to zrobię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Applejack uśmiechnęła się do ciebie i odeszła w głąb sadu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Nie zostało mi nic innego jak zabrać się do pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Wszędzie stały kosze, a jabłka wisiały na jabłoniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 < Jabłka na jabłoniach? Nie wiedziałem -_- > Bez przeciągań podszedłem do pierwszej lepszej jabłoni i kopnąłem ją z całej siły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Kilka jabłek spadło na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Pozbierałem je po czym włożyłem do kosza. Powtarzałem czynności aż koszyk się zapełnił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Niedaleko zobaczyłeś uśmiechniętą AJ, która niosła jabłka do stodoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts