Nightmare Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 - To może ci pomogę? Nie jestem zmęczona, jeśli to sugerujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 - Nie miałbym serca cię prosić o pomoc, lecz jak chcesz to możesz zobaczyć mój domek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 - To chodźmy. - AJ wstała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Również wstałem po czym ruszyłem do swojego domku. Po drodze miałem zamiar zabrać kosz jabłek, który zostawiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Zobaczyłeś kosz, który stał w tym samym miejscu, co wcześniej. AJ szła za tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Wziąłem koszyk na grzbiet po czym udałem się do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Applejack szła za tobą. Doszliście do chatki po paru minutach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Otworzyłem drzwi i ją przepuściłem. Co jak co ale maniery muszą być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 AJ przeszła przez drzwi. - Nieźle mieszkasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 - Zwykły domek - powiedziałem wchodząc i zamykając za sobą drzwi. Odłożyłem koszyk na stole w kuchni i wróciłem do Applejack. - Rozgość się jeśli chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 AJ usiadła na kanapie. Spojrzała przez okno i uśmiechnęła się, widząc sad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 - Cóż nie wiem czy można to uznać za podglądanie, lecz zawsze lubiłem patrzeć jak zbierasz jabłka - powiedziałem z lekko głupawym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Ona uśmiechnęła się i przesunęła, abyś mógł usiąść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Usiadłem i zacząłem się w nią patrzeć. - Masz ładne oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Zarumieniła się i pocałowała cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Odwzajemniłem pocałunek po czym objąłem ją. Dziwnie się wtedy czułem i nie wiedziałem jak mogą zareagować jej przyjaciółki, lecz wiedziałam, że tym martwić będę się potem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 AJ przerwała pocałunek. - Kocham cię, Snow Down, my special somepony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 - Ja ciebie też - powiedziałem całując ją w polik. - Chcesz może zostać na noc? - zapytałem po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 - Nie chcę sprawiać kłopotu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 - Nie będziesz. Zrobię sobie jakieś posłanie na kanapie, a ty najwyżej zajmiesz moje łóżko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 - Nie, ja na kanapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 - Nie daj się prosić. Jesteś moim gościem, a łóżko jest duże na dwa kuce, więc się wyśpisz ze spokojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 - Skoro jest duże na dwa kuce, to możemy spać razem. - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 - No nie wiem, nie wiem. Dopiero się poznaliśmy, a już chcesz ze mną nocować, lecz dobrze - odpowiedziałem z uśmiechem. Nie martw się, nie chrapię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 AJ uśmiechnęła się do ciebie i pocałowała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts