Wizio Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 - Widzę, że ci się to spodobało - powiedziałem z uśmiechem rumieniąc się trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 Ona również się zarumieniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Również się uśmiechnąłem po czym romantycznie ją objąłem, popatrzyłem w oczy i pocałowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 AJ odwzajemniła pocałunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 - Możesz mi opowiedzieć coś o sobie? - zapytałem przerywając pocałune. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Applejack się zarumieniła. - Nie ma zbyt wiele do opowiadania... Urodziłam się tu, pojechałam na Manehattan, wróciłam, zdobyłam znaczek i wraz z moimi przyjaciółkami pokonałyśmy NMM oraz Discorda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 - To masz ciekawe życie - odpowiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 - Ja opowiedziałam ci o sobie. Teraz ty o sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 - Me imię już znasz. Wychowałem się w kryształowych górach, a dokładnie w miasteczku Blizard City. Miałem tam wraz z rodziną farmę białych jabłek - pokazałem swój znaczek. - Mieliśmy ją od ponad 30 lat. Z dziada pradziada, z wuja na stryja, z ojca na syna. W wieku 16 lat wyruszyłem w świat zostawiając za sobą cały ten syf. Wędrowałem 2 lata od miasta do miasta, krainy do krainy, aż trafiłem tutaj, gdzie postanowiłem się osiedlić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Applejack uśmiechnęła się. - To przynajmniej bardziej ekscytujące od mojego bytu... - jej wypowiedź przerwało uderzenie czegoś w drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 - Otworzę - powiedziałem ruszając w stronę drzwi by po chwili otworzyć je. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Na zewnątrz siedziała szara pegazica o żółtej grzywie. Jej żółte oczy zezowały na boki. Podała ci paczkę i odleciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 - Dobra... - wszedłem zamykając za sobą drzwi po czym usiadłem obok Applejack i dokładnie obejrzałem paczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Była nadana z twojego ojczystego miasta, od rodziców do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Byłem zdziwiony tym faktem, wiec po krótkim przemyśleniu otworzyłem ją aby zobaczyć zawartość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 W środku były pozdrowienia od rodziców i jabłko wykonane ze srebra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Uśmiechnąłem się na fakt, iż jeszcze o mnie pamiętają. Nie miałem z nimi kontaktu dobre dwa lata, lecz nie wiedziałem skąd mogli wiedzieć, gdzie mieszkam. Po chwili wziąłem jabłko i obejrzałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Na spodzie był wyryty magią, błyszczący napis "Dla Snow Down'a" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Ucieszyłem się, lecz też zrobiło mi się ich szkoda. Po chwili odłożyłem jabłko i wziąłem pozdrowienia od nich i zacząłem je czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Było tam tylko kilka słów, że tęsknią i mają nadzieję, że jest szczęśliwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Odłożyłem jabłko i popatrzyłem się na Applejack. Byłem szczęśliwy, że w tak krótkim czasie udało mi się zdobyć czyjeś serce oraz rodzice nadal o mnie pamiętają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Ona odwzajemniła uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 - Cieszę się, że spotkałem kogoś takiego jak ty. Może to trochę dziwne ale właśnie ciebie brakowało mi przez całe życie - powiedziałem przytulając ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 - Moje życie nabrało sensu w momencie spotkania z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 - Nie żartuj sobie. Ty miałaś tu przyjaciół od zawsze. Wiernych i lojalnych przyjaciół i pewnie wtedy ci nawet nie przyszedł do głowy ktoś taki jak ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts