Nightmare Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 AJ dała ci całusa, uciszając cię. (durnowato się czuję, pisząc to :/ ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 < Ja się przyzwyczaiłem pisząc moje shippy > - Może już się połóżmy? Nie ukrywając mówię, iż jestem śpiący. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 AJ przytaknęła i zeszła z kanapy. (a ja nie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Wstałem po czym udałem się do swojej sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Applejack ruszyła za tobą. Twoje łóżko rzeczywiście było duże. Pościel była zielona z wyhaftowanymi białymi jabłkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 - Ułóż się jak ci wygodnie, a ja się dostosuje - powiedziałem spoglądając na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Applejack położyła się po jednej stronie łóżka. Kapelusz położyła na szafce nocnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Położyłem się obok niej. - Dobranoc - powiedziałem całując ją w czoło i gasząc światło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Obudziłeś się wraz ze słońcem. AJ spała jeszcze obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Podniosłem się po czym popatrzyłem na Applejack i pocałowałem ją w czoło. - Moje ty kochanie - pomyślałem wstając i kierując się w stronę kuchni. Miałem zamiar zrobić nam śniadanie. Miały być to pieczone jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Zostało ci jeszcze kilka jabłek z twoich ostatnich zakupów. Przypomniały ci się jednak białe jabłka, które leżą u ciebie w spiżarni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Mialem jeszcze kosz jabłek od Applejack, lecz pomyślałem, że ona chęcią ich spróbuje, więc udałem się po nie do spiżarni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Leżały tam poukładane w koszykach i tylko czekały, aby je wziąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Wziąłem je po czym udałem się do kuchni. Miałem zamiar je pokroić, lecz jedno zostawić w całości. Resztę chciałem upiec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 W szafce znalazłeś nóż, a piekarnik zaczął się nagrzewać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Zacząłem kroić jabłka po czym wsadziłem je do piekarnika. Miałem nadzieję, że będą miękkie, a zarazem chrupiące, i że będą wydzielać sok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Po kilku minutach usłyszałeś z sypialni budzącą się AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Uśmiechnąłem się w duchu i sprawdziłem piekarnik. Miałem jej zamiar zrobić "śniadanie do łóżka". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Po kilku minutach jabłka były gotowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Otworzyłem piekarnik po czym wyjąłem z niego jabłka i włożyłem na talerz. Udałem się z nim do sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 AJ robiła właśnie poranną gimnastykę. Kiedy wszedłeś, przestała i podeszła do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 - To dla ciebie - powiedziałem kładąc talerz na jednym ze stolików i dając jej krótkiego całusa w usta. - To te białe - dodałem po chwili z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 - Dziękuję, kochanie. - dała ci causa i usiadła przy stoliku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Ja usiadłem na brzegu łóżka i jedząc starałem się nie nabrudzić resztkami jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 AJ powoli jadła. Po chwili talerz był pusty. - Przepyszne. To te wasze białe jabłka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts