Nightmare Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - Ty wybierz, my special somepony. - AJ dała ci całusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 - Może odwiedzimy Twilight? Chętnie zobaczę co u niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - Raczej jej nie ma w domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 - Albo tak. Kogo warto w tym mieście poznać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - Pinkie już znasz... Myślę, że warto by było cię zapoznać z resztą Elementów Harmonii... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 - To... od kogo najpierw? Z tego co wiem ty jesteś szczerości, Twilight jest magii, a Pinkie chyba radości. Zostały jeszcze trzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 - Jest jeszcze Rainbow Dash - lojalność, Rarity - hojność oraz Fluttershy - dobroć. To do której najpierw? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 - Może do Pani Fluttershy, bo nie wiem jak to lepiej określić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 - Dobra. To tędy. - pokazała jedną ze ścieżek, które biegły od farmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Ruszyłem za nią. Miałem wielką nadzieję, że będzie to coś innego niż chora impreza Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 Po kilku minutach spacerku doszliście przed chatkę ulokowaną niedaleko lasu Everfree. Ścieżkę przecinał strumyk, a nad nim mostek. Wszędzie były domki dla zwierząt i norki. Chatka sprawiała miłe wrażenie, pomimo ciemnego lasu leżącego obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 - Miło i spokojnie tutaj - powiedziałem z uśmiechem rozglądając się po okolicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 - Tak jak Fluttershy. - AJ uśmiechnęła się i zapukała do drzwi. Po chwili rozległo się cichutkie "proszę" i Applejack otworzyła drzwi. Była za nimi żółta pegazica z różowymi włosami i trzema motylkami na boku. Bandażowała nogę małemu barankowi, który do złudzenia przypominał tego z Crystal Empire. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 - Witaj - powiedziałem z uśmiechem rozglądając się po jej domku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 - Umm... Cześć... - wpatrzyła się w bandażowaną nóżkę baranka. Kiedy skończyła, jego futerko znowu stało się "kryształowe". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Nie wiedziałem co powiedzieć, więc milczałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Baranek uciekł do pokoju obok. - Umm... Jestem... Fluttershy... - pegazka nieśmiało spojrzała na ciebie i cichutko wypowiedziała swoje imię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 - Jestem Snow. Snow Down - powiedziałem powoli wyciągając kopytko aby jej nie przestraszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Fluttershy raczej delikatnie dotknęła twoje kopyto, niż je uścisnęła. Przez tylne drzwi wbiegł mały niedźwiadek z obandażowaną nóżką. Uśmiechnął się do pegazicy, która go przytuliła. Otworzyła słoik stojący na półce i wylała jego zawartość do miseczki. Miś powąchał ją i chwycił w zęby. Następnie wybiegł z domu tą samą drogą, którą wszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 - Widzę, że masz ciekawych lokatorów - powiedziałem uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 - To... To tylko... Mały grizzly, który... Musi nosić lekarstwo... Swojej mamie - cichutko powiedziała Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 - Miło z twojej strony, że pomagasz im. To bardzo dobre uczynki, a ich brakuje coraz częściej. Bezinteresowności to już tylko ze świecą szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Pegazica zawstydziła się jeszcze bardziej, o ile to możliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Niezręcznie się uśmiechnąłem patrząc na klacz z lekkim podziwem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Przez tylne drzwi wpadł drzewny wilk. Fluttershy wsypała do miski stojącej na podłodze trochę trocin, które stwór z radością spałaszował. Następnie wybiegł z domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts