Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Muzyka urwała się, kiedy Applejack wyrwała drzwi z zawiasów jednym kopnięciem. Pobiegła galopem i po chwili była na szczycie schodów. Popchnęła drzwi na górze i zamarła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Cholera - pomyślałem wbiegając na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Nagle AJ pokrył kryształ i zmieniła się w kucyka w kwarcu. W komnacie na szczycie wieży stała czarna jednorożka. Skupiała się nad kilkoma przedmiotami na poduszce przed nią. Ponownie zaczęła śpiewać w innym języku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Bezpośredni szturm nie miał sensu, gdyż pewnie skończyłbym jak Applejack. Zacząłem powoli poruszać się po pomieszczeniu wyszukując jakiś pomocnych elementów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Z przedmiotów leżących na poduszce rozpoznałeś pancerz NMM, którego zdjęcie było w gazecie oraz róg Sombry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Japier**** - to było jedyne słowo jakie mi przychodziło namyśl. Musiałem teraz wykazać się sprytem, więc ostrożnie podszedłem do tajemniczego kuca od tyłu. () Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 (skojarzonka? ) Okazało się, że jednorożec wytworzył dookoła siebie i przedmiotów tarczę. Nagle z artefaktów zaczął ulatywać błękity dymek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 < Skądże > - No i co ja mam teraz zrobić? - zastanowiłem się oglądając pokój, w którym się znajdowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Była to jedna z mniejszych wież, bez żadnych mebli, czy zdobień. Nagle przedmioty zaświeciły się, a klacz odsunęła od nich. Zbroja i róg zaczęły się łączyć, utworzyły miniaturową czarną dziurę, która rosła, aż jej wysokość była równa dwóm dorosłym kucom. Zaczęła się formować w kształt klaczy alicorn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Wiedziałem, że to nie ma sensu, więc tylko usiadłem i patrzyłem na koniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 W końcu proces się zakończył. Światło opadło, ujawniając postać. Nie wyglądała w pełni jak NMM. Bardziej jak czarna Celestia z jej znaczkiem i oczami. Tarcza opadła. Klacz jednorożca zmieniła się w błękitną chmurkę i została wchłonięta przez postać. Nie zauważyła cię. Zmieniła się w cień i wyleciała przez okno, zostawiając cię z AJ w krysztale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Wstałem z podłogi i zacząłem sumować to co się zdarzyło. Gdy już zebrałem wszystko do kupy zacząłem szukać sposobu jak odmienić Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Najwyraźniej AJ została zamknięta w krysztale przez jakieś zaklęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Tyle to ja sam wiedziałem, tylko zostawało pytanie. - Jak ją uwolnić? - zapytałem biorąc ją na plecy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 AJ w krysztale była strasznie ciężka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Przeszedłem kilka kroków po czym padłem zmęczony na ziemię. Chciało mi się spać, więc zamknąłem oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Kiedy się obudziłeś, zobaczyłeś, że leżysz na łóżku. Niedaleko stała Applejack, dalej w krysztale. Wnętrze chaty, w której się znalazłeś było wypełnione różnymi maskami, ziołami i miksturami. Podeszła do ciebie zebra. - Widzę, że się obudziłeś, kucyku kochany. Znalazłam cię śpiącego, gdy niosłeś te kryształy. - pokazała AJ. (nie umiem rymować ;_; ) A ja umiem ~ Wizio Rymy - by Wizio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Dzień-Dzień dobry zebro - powiedziałem próbując wstać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Mów mi Zecora, wypij do dna, a rozbudzisz się w mgnieniu oka - powiedziała i podała ci kubek z herbatą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Dziękuje - powiedziałem chwytając kubek i wypijając duszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Od razu poczułeś przypływ nowej energii, a całe zmęczenie odpłynęło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Proszę Pani... czy z nią... da się coś zrobić? - skazałem kopytkiem na Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Jeszcze się z tym nie spotkałam, ale coś zrobić się postaram. - Zecora podeszła do AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Dziękuje, lecz mam też złą wiadomość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Słucham cię uważnie, skoro to ważne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts