Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 - No w końcu - pomyślałem w nieskrywanym zadowoleniem po czym wszedłem do środka. Zapowiadało się kilka godzin długiej i nudnej jazdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Pociąg prowadził gryf. W środku była mieszanka różnych stworzeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Usiadłem na pierwszym lepszym wolnym miejscu i chciałem już po prostu odjechać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Podróż trwała kilka godzin. Noc królowała nad Equestrią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Uśmiechnąłem się w duchu po czym udałem się do domu. Po drodze zebrałem pierwsze lepsze kwiaty z przydroża jako przeprosiny dla Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Jednie pokłułeś sobie kopytka/pyszczek. Pierwszymi kwiatami były osty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Westchnąłem i udałem się do domu. - Kupie jej coś jutro w kwiaciarni - pomyślałem wchodząc do swojego domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Na horyzoncie już jaśniało, kiedy znalazłeś się pod drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Byłem zmęczony całym dniem, więc wszedłem do środka i postanowiłem się położyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 W kuchni zastałeś kosz świeżych, czerwonych jabłek. Na łóżku nie było kartki, którą zostawiłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Teraz mnie to średnio obchodziło i postanowiłem tylko położyć się spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Nie śniło ci się nic. Kiedy się obudziłeś było południe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Wstałem po czym przeciągnąłem się. Postanowiłem iść do kwiaciarni, więc zabrałem moje juki oraz jabłko i wyszedłem z domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Po drodze zauważyłeś AJ pracującą w sadzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Zignorowałem ją przynajmniej teraz i udałem się dalej do kwiaciarni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 W kwiaciarni prowadzonej przez Roseluck było mnóstwo różnych gatunków kwiatów. Róże, tulipany, lilie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Witam - powiedziałem z lekkim uśmiechem do sprzedawczyni. - Jeśli to nie kłopot to poproszę z dwa żółte tulipany oraz dwie róże o takim samym kolorze co tulipany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Oczywiście - powiedziała Roseluck i wzięła kwiaty. - Ozdobić może tasiemkami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Jeśli to nie kłopot - uśmiechnąłem się i w spokoju czekałem na kwiaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Po chwili Roseluck dała ci piękny bukiet złożony z dwóch żółtych tulipanów i dwóch żółtych róży, owinięty w srebrny papier i obwieszony złotymi tasiemkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Dziękuje ci bardzo - uśmiechnąłem się po czym wyjąłem z mieszka 10 złotych drobin i położyłem je na ladzie. - Mam nadzieję, że tyle wystarczy, a jeśli za dużo to napiwek dla ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Oddała ci pięć monet. - To już i tak z napiwkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Ależ proszę... zatrzymaj sobie, gdyż tobie się przyda bardziej - powiedziałem kładąc drobiny na ladę, a następnie uśmiechnąłem się i wyszedłem z kwiaciarni i udałem się do Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 AJ jak zawsze pracowała w sadzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Postanowiłem się do niej podkraść. Gdy już mi się udało zwróciłem jej uwagę po przez zasłonięcie jej oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts