Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Snow! Jak podróż? - zapytała natychmiast AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Ano dobrze - powiedziałem z uśmiechem dając jej kwiaty. - Proszę. To dla ciebie jako przeprosiny i podziękowania za wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Dziękuję, my special somepony - powiedziała i dała ci całusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Przytuliłem ją. - Wiesz... tęskniłem za tobą... - to były jedyne słowa jakie powiedziałam, a następnie pocałowałem ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Ja za tobą też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - To może... chcesz przyjść do mnie? Porozmawiamy, albo coś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Dobrze - powiedziała i pocałowała cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Czułości na potem - powiedziałem nie kryjąc swojego uśmiechu. Udałem się razem z Applejack do mojego domu, aby tam w spokoju z nią porozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Po chwili byliście przed drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Zapraszam - powiedziałem otwierając jej drzwi. Prawdę mówiąc czasem brakowało mi tego spokoju jaki miałem, gdy byłem sam, lecz teraz z taką klaczą u boku czułem się jeszcze lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 AJ weszła do domu i usiadła na kanapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Udałem się na chwilę do kuchni, gdzie napiłem się wody. Następnie podszedłem do Applejack i usiadłem obok nie. - Więc... wiesz kto chciał mnie wrobić lub pozbyć się ciebie? - zapytałem poważnym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 - Nie mam pojęcia. Wszystkich, co tu mieszkają znam od dawna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 - A nic ci nie przychodzi do głowy? Z nikim się ostatnio nie pokłóciłaś? - dopytywałem się Applejack. Miałem nadzieję, iż to co miało miejsce było tylko żartem jakiegoś dowcipnisia, ale jeśli było to zaplanowane to... będzie z nim źle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 - Z nikim się nie kłóciłam. Chyba, że rozmowę na temat cen jabłek można uznać za kłótnię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Jesteś tego pewna? Musisz sobie przypomnieć cokolwiek. Ktoś próbował usunąć ciebie lub mnie, a wątpię aby był to żart. Ktoś musiał zrobić to specjalnie, aby pozbyć się ciebie. Może to klacz, która chce się pozbyć ciebie, a może ogier, który chce usunąć mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Nie wiem... Raczej nikt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - To już sam nie wiem... - powiedziałem wzdychając. - A może... któraś z twoich przyjaciółek mnie lubi? - zapytałem po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Wszystkie cię lubią! Za to, co zrobiłeś Equestrii. Jesteś teraz bohaterem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 < Gratulacje 4 tyś. postów > - Nie jestem żadnym bohaterem, tylko zwykłym kucykiem i chciałbym aby tak pozostało. Równość wobec wszystkiego, a ja jestem normalnym, prostym kucykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Gdybyś był takim zwykłym, najnormalniejszym kucykiem, nie ocaliłbyś Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Proszę... nie mów tak. Nie chcę aby ktoś mnie chwalił, podziwiał lub miał mnie za wzór. Nie chcę tego i już... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Było o tym pomyśleć, zanim uratowałeś Equestrię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Było o tym pomyśleć, zanim zaczęłaś to mówić. Dobrze, że jeszcze nie rozpowiadacie tego bo bym się chyba załamał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Wiesz, że to się wydarzyło w Canterlot? Widziało to co najmniej 3 tysiące kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts