Wizio Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 - Pinkie chodź tu i z nami pogadaj - powiedziała z uśmiechem. - Może kiedy in... A właściwie to czemu nie - odpowiedziała Pinkie zwykłym głosem po czym udała się w stronę drzwi do domku. Już po chwili była przy was czym was trochę przestraszyła. - Marino możemy pogadać na osobności? - zapytała się stojąc w drzwiach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 - Ja... D-dobrze... Applejack, zostawisz nas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 - Oczywiście - powiedziała wychodząc z pokoju - Zobaczę co u Twilight dodała już poza pokojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Obserwowałam uważnie Pinkie i nie odzywałam się. Czekałam na jej ruch. (Jeśli dobrze pamiętam, to Marina ma teraz kapelusz Applejack, tak?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 < Tak > - Marino ja... - Pinkie na chwile zamilkła - ...chciałam cię przeprosić za moje zachowanie. Oceniałam cię po tym kim byłaś kiedyś zamiast po tym kim aktualnie jesteś. Jest mi bardzo głupio - dodała po chwili podchodząc do ciebie i wlepiając wzrok w podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Wciąż się nie ruszałam ani nie odzywałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Wiedziałam, że tak będzie - powiedziała smutno Pinkie Pie odwracając się i powoli odchodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - Poczekaj. Ja... - magią zamknęłam drzwi, a po chwili kontynuowałam. - Chciałam wiedzieć... Jak się dowiedziałaś, że byłam człowiekiem? I... Dlaczego tak nagle zmieniłaś zdanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Jeśli chodzi o twoje bycie człowiekiem to nie chce o tym mówić, a zmieniłam zdanie bo zrozumiałam jak głupio się zachowałam nie dając ci nawet cienia szansy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Ruszyłam powoli w stronę Pinkie. - Proszę... Powiedz mi to... Myślałam, że utrzymam to w tajemnicy... A ty sama się dowiedziałaś... Powiedz jak, proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Przepraszam ale nie mogę. Muszę to zachować w tajemnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Zatrzymałam się dwa kroki od niej. - To powiedz mi chociaż... Czy ktoś jeszcze może się tak dowiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Raczej nie. Ja mam swoje sposoby na wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Szybko do niej doskoczyłam i mocno ją przytuliłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Czyli mi wybaczasz? - zapytała z nadzieją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Przez chwilę stałam tak, tuląc ją mocno, a potem cofnęłam lekko głowę i szepnęłam jej do ucha. - Wybaczam ci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Dziękuje ci. Nie mogłabym żyć z faktem, iż jakiś kucyk jest smutny i to z mojej winy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Puściłam ją i cofnęłam się kilka kroków. - Proszę, nie myślmy już o tym, co mogłoby być... Przyjaciele sobie wybaczają, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - No oczywiście - powiedziała z uśmiechem. - Jeśli można wiedzieć to co robicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - A... Taką małą zabawę zorganizowałyśmy... Ostatnio grałyśmy w prawdę lub wyzwanie. Chcesz dołączyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Oczywiście! - wykrzyczała wręcz z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - Fajnie. Magią otworzyłam drzwi i krzyknęłam. - Dziewczyny, możecie już wejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Po chwili do pokoju wchodzi Applejack, która niesie Twilight na plecach. - Chyba się jej te "zabawy" za bardzo spodobały - powiedziała Applejack chichocząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - Aha... Rozumiem... Nie macie nic przeciwko, żeby Pinkie dołączyła, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Ależ skąd. Więcej kucyków to więcej zabawy - powiedziała Twilight leżąca na grzbiecie Applejack i przytulając się do jej szyi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts