Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Po chwili doszłyście do domku na drzewie. Zdobywcy otworzyły mostek i weszły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Weszłam na górę, rozglądając się z ciekawością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Zdobywcy ubrali się już w płaszcze i czekały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - Emm... Więc... Co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Cierpliwości - powiedziała Scoot siadając przy bębnach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Stałam i czekałam na to, co się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Gotowa? - zapytała Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - Eee... Chyba tak... Możecie zaczynać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Czy ty Marino - zaczęła Sweete Bell. - jesteś gotowa zostać naszą: przyjaciółką, kumpelą, znajomą, kimś specjalnym bla bla bla i dołączyć do nas poszukiwaczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - Eee... Tak, oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Czy jesteś gotowa pomagać każdemu kto nie ma jeszcze znaczka w jego zdobyciu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - Tak. Jak najbardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Czy jesteś gotowa aby pomagać kucykom, które nie mają swojego znaczka nawet jeśli ty swój dostaniesz? - kontynuowała Sweete Bell swoją mowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - Emm... Ja... Tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - No to witaj w drużynie - powiedziały wszyscy na raz puszczając małą salwę konfetti oraz zarzucając na ciebie płaszcz zdobywca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Spojrzałam z uśmiechem na mój nowy płaszcz. Uświadomiłam sobie nagle, że to moje pierwsze ubranie w Equestrii, które mam na własność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - A teraz idziemy szukać naszych znaczków - krzyknęła z radością Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - Taaak... Macie jakieś plany na dzisiaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Tak! Najpierw paralotnia, potem narty wodne, stolarstwo, tresowanie wilków drzewnych, oswajanie niedźwiedzi! - powiedziała z radością Scootaloo po czym wszystkie się szeroko uśmiechnęły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - No... Nie jestem pewna, czy... Wilki i niedźwiedzie to dobry pomysł.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Trzeba było pomyśleć zanim do nas dołączyłaś - odpowiedziała Apple Bloom z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - Ale wiecie... Tresowanie i oswajanie to procesy długotrwałe i czasochłonne. Poza tym wilki... Eee... Delikatnie mówiąc, nie pachną najlepiej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Życie do odważnych należy! - krzyknęły wszystkie razem po czym z radością wybiegły z domku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Wybiegłam zaniepokojona za nimi. - Hej... Poczekajcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Klaczy na dźwięk twojego głosu zatrzymały się z niechęcią? - TaK? - zapytała Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts