Posealor zwany Pose Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 - No tak... Ale z Twilight, Pinkie i resztą też nie mieszkasz razem, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 - No nie mieszkamy razem i nie mieszkałyśmy, a ty mieszkałaś i się do tego przyzwyczaiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 - Rozumiem... W takim razie pomyślę jeszcze nad tym, może zmienię zdanie... A tymczasem chodźmy już do kuchni, trochę zgłodniałam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 - Dobrze - Applejack po tych słowach wstała i ruszyła do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Wstałam i poszłam za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 - Wspaniale, że jesteście - powiedziała z uśmiechem Pinkie. - Właśnie skończyłam rozstawiać talerze - dodała zdejmując fartuch i siadając na krześle. Applejack również się uśmiechnęła po czym postąpiła jak Pinkie i usiadła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Usiadłam razem z nimi. Po chwili odezwałam się. - Może... Pójdę zobaczyć, czy Twilight już wstała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 - Jestem pewna, że jeśli wstała to śniadania nie odpuści. Zbyt dobrze ją znam - zachichotała Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 - Eee... Czyli... Mam pójść, czy nie trzeba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 - Nie trzeba. Jak się obudzi to przyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 - No... Dobrze. Umilkłam. Chciałam jeszcze porozmawiać, ale nie wiedziałam co powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 - Smacznego - powiedziała Pinkie nakładając porcję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 - Dziękuję. Zaczęłam powoli jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Reszta kucyków postąpiła tak samo. PO chwili dało się słychać dźwięk kopyt i do kuchni weszła Twilight. - Witajcie - powiedziała krótko z uśmiechem. - Nasza śpiąca królewna się obudziła - powiedziała Applejack chichocząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 - Dzień dobry Twilight. Wyspałaś się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 - I to jeszcze jak - powiedziała siadając obok was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Kiwnęłam głową, po czym wróciłam do jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Applejack po chwili skończyła jeść. - Ja się przejdę jeśli nie macie nic przeciwko - po tych słowach wstała i umyła swój talerz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Również wstałam. - Też już pójdę. Do zobaczenia. Skierowałam się w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Wyszłaś z domu. Za tobą wyszła również Applejack, która bez słowa cię minęła i poszła dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Przez chwilę obserwowałam Applejack, a potem skierowałam się do stodoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Gdy wchodziłaś trzy źrebaki akurat opuszczały stodołę. - Jednak chcesz do nas dołączyć? - zapytała Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - Ja... Eee... Nie jestem do końca pewna, ale... Myślę, że dobrze byłoby, gdyby był z wami ktoś dorosły... Więc to chyba oznacza... Tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Tak - krzyknęły wszystkie naraz. - Chodź do naszej bazy. Musimy zrobić inkwizycję. - powiedziała Scootaloo po czym wszystkie ruszyły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Ruszyłam za nimi z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts