Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - No... Wiecie... To mój pierwszy dzień, i... Niedawno miałam... Mały wypadek... Możemy zacząć od czegoś... Lżejszego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - No ale my wszystkie łatwe rzeczy już przerabiałyśmy. Teraz nam tylko trudne zostały - powiedziała znudzona Sootaloo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - Na pewno? Może... Jest coś, o czym zapomniałyście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Nic, a nic - dodała Apple Bloom. - Przez cały czas robiłyśmy listę rzeczy, za które możemy dostać znaczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - Ale ja tych rzeczy jeszcze nie robiłam. Proszę, jeden dzień przerwy na pewno wam nie zaszkodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Ale nie pamiętam gdzie jest ta lista, a robienie nowej zajmie kolejne godziny jak nie mniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - Eee... Nie musicie robić listy... Po prostu... Poróbmy coś... Coś. Dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Nie rozumiesz prawda? Dzięki liście wiemy co możemy dzisiaj zrobić i możemy odhaczać i wykluczać nieudane pomysły. To nam ułatwia rzeczy, które możemy zrobić, a których już nie mamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - No dobrze... Niech będzie to, co zaplanowałyście... Ale bez wilków i niedźwiedzi, dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Najpierw paralotnie! - powiedziały z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - No... D-dobrze... Idę za w-wami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - To wracamy do stodoły. Musimy zabrać sprzęt - powiedział po czym pośpiesznie ruszyły do budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Ruszyłam za nimi z rosnącym niepokojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Weszłyście do stodoły i Apple Bloom zaczęła się rozglądać. - Wiem! - krzyknęła biegnąc w jakiś kąt. Wróciła po chwili z czterema kaskami i parami ochraniaczy. - Bierzcie to i idźcie po paralotnie - wskazała kopytkiem kupkę różnokolorowych paralotni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 (Tak, już mają cztery... Jak miło. ) - Nie ma potrzeby... Ja je wezmę je. Magią chwyciłam paralotnie i uniosłam je. - To... Dokąd idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 (Kto wie. Może miał tego więcej albo z Babs też znaczki próbowały zdobyć? hmm?) - Na jakieś wzgórze, z którego możemy się wybić - powiedziała podekscytowana Scootaloo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 - Eee... Nie znam za bardzo okolicy... Wiecie, gdzie jest odpowiednie miejsce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 - Może z jakiegoś dachu? - zasugerowała Sweete Bell - Tak. To wspaniały pomysł - dodała Scootaloo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 - No... Nie wiem... Lepiej, żeby to było gdzieś na uboczu... Chociaż... Może ze stodoły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 - No dobra - powiedziała Apple Bloom. - To ja idę po drabinę - powiedziała po czym zaczęła się rozglądać po stodole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Stałam w miejscu, odkładając sprzęt na book. Nie było potrzeby trzymać tego w powietrzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Apple Bloom jeszcze chwilę pobiegała po stodole po czym w końcu przyniosła ją. - Możemy iść - wychodząc z drabiną, która leżała na jej grzbiecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 - Ale... Jesteście pewne, że to jest dobry pomysł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 - A gdyby nie był to dobry pomysł myślisz, że marnowałybyśmy czas na to? - zapytała Sootaloo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 - Eee... Też prawda... Ale... Na pewno chciałybyście robić to do końca życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts