Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 - Kto wie? Może to jest nasz talent. Zawsze trzeba być otwartym na różne pomysł, a paralotniarstwo jest fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 - No... Skoro tak twierdzisz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 - Dobra to chodźmy do tej Apple Bloom - powiedziała Sweete Bell wychodząc wraz z Scootaloo ze stodoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Podniosłam magią cały sprzęt i wyszłam za nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Gdy wyszłaś ze stodoły usłyszałaś wołanie. - Pośpiesz się pani Marino - usłyszałaś głos dobiegający z dachu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Spojrzałam na dach i cofnęłam się kilka kroków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Zauważyłaś tam źrebaki, które niecierpliwiły się z każdą sekundą. - No chodź. Nie mamy całego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 - Eee... M-może... Zacznijcie beze mnie? Ja t-tu postoję i... P-popatrzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 - Oj nie. Robimy wszystko razem. Dołączyłaś do nas, więc musisz - powiedziała stanowczo Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 (Fałsz. W odcinku Ponyville Confidental kto pływał łódką z gazet? A to tylko przykład.) - No... D-dobrze... Weszłam powoli po drabinie, starając się nie patrzeć w dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 (Czepiasz się. ) - Załóż tylko ochraniacze - powiedziała Apple Bloom próbując zabrać od ciebie paralotnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Oddałam jej lotnię i zaczęłam ubierać ochraniacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Apple Bloom zabrała ją i się przygotowała. Reszta źrebaków również chciała swoje paralotnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Podałam paralotnie Sweetie Belle i Scootaloo, a potem wzięłam swoją. - Eee... A możecie... Powiedzieć mi jak się tego używa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - My też nie wiemy - powiedziała Apple Bloom z rozbawieniem. - Musisz się chyba oprzeć na tym drążku czy czymś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Eee... A może lepiej najpierw dowiedzieć się jak tego użyć? Chyba nie dostaniemy znaczków, nie wiedząc co robić... Tak myślę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Pani Marino - powiedziała spokojnie Apple Bloom. - Żyje się tylko raz - po tych słowach zaczęła biec i skoczyła razem z paralotnią. Leciała kilka metrów po czym spadała. - Nic mi nie jest! - krzyknęła klaczka z dołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Patrzyłam na nią ze strachem, nie wiedząc co zrobić. - Applebloom! Na pewno jesteś cała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Tak nic mi nie jest! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - No dobrze... To... Emm... Stałam w miejscu, nie wiedząc co powiedzieć dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Po chwili biec zaczęły Scootaloo i Sweete Bell po czym wyskoczyły i podobnie jak Apple Bloom spadły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Cofnęłam się, stanęłam, a po chwili wahania pobiegłam naprzód i skoczyłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Szybowałaś co na początku wychodziło ci nieźle, lecz po chwili zaczęłaś tracić kontrolę na paralotnią i spadać w dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Spadałam coraz niżej, próbując odzyskać kontrolę. Gdy byłam tuż nad ziemią, zamknęłam oczy i spróbowałam zrobić coś, czego nie robiłam nigdy wcześniej, ale wiedziałam, że jest możliwe. Złapać siebie magią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Użyłaś magii, lecz to tylko trochę złagodziło upadek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts