Posealor zwany Pose Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Ou... Chyba... Nie poszło nam najlepiej... Jak sądzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - No możemy to wykreślić - powiedziała Apple Bloom biorąc paralotnię i idąc do stodoły. Jej przyjaciółki postąpiły tak samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Wzięłam swoją lotnię i ruszyłam za nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Apple Bloom i jej przyjaciółki rzuciły paralotnie w kąt po czym zaczęły zdejmować ochraniacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Odstawiłam lotnię na miejsce, ale ochraniacze sobie zostawiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - To teraz łapanie wilków drzewnych! - krzyknęła z radością Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - H-hej... Obiecałyście, że wilki i niedźwiedzie dzisiaj darujecie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Co? Nic takiego nie mówiłam - powiedziała Apple Bloom z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Hej. Nie możecie mi tego zrobić... P-proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - To jest zabawa. Nie przekonasz się póki nie spróbujesz, lecz jeśli chcesz nie musisz w tym uczestniczyć. Nie zmuszę cie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Ale... W-wilki? Nie boicie się? To jest... N-niebezpieczne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Do odważnych świat należy. Może będziemy łowczyniami wilków i to będzie nasz talent. Byłoby genialnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Aha... R-rozumiem... Ja... Eee... Skoczę na chwilkę do domu i... P-pójdę z wami... D-dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - No dobrze. Ale jeśli chcesz iść to się trochę pośpiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - D-dobrze... Zaraz w-wrócę... Pobiegłam galopem do domu i gdy tylko tam dobiegłam zaczęłam szukać... Kogokolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Wbiegłaś do domu i usłyszałaś dialog. Były to Twilight i Pinkie, które rozmawiały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Pobiegłam szybko do nich. - Twilight! Pinkie! Gdzie jest Applejack? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - W sadzie. Przecież razem wychodziłyście głuptasku - powiedziała Pinkie z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - No tak... Nie mam czasu jej szukać, musicie mi pomóc! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - A o co chodzi? - zapytała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Applebloom i reszta... Chcą pójść do lasu... Polować na drzewne wilki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Ale to dla nich standard. Zazwyczaj nawet nie wchodzą do lasu bo się boją - powiedziała Twilight spokojnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Ale... Ja się boję, że tym razem jednak wejdą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Nic im się nie stanie. Może są małe, lecz też inteligentne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Ale... Jak możesz tak mówić? Tu chodzi o WILKI! DRZEWNE Wilki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts