Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - One nie są straszne tylko żałosne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - N-naprawdę tak myślisz? Więc... Co powinnam zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Masz dwa wyjścia. Zignorować to lub iść razem z nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Och... Nie, nie mogę puścić ich samych. Ale... Boję się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Postaraj się i pokaż, że je obronisz w razie czego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - No... D-dobrze. Postaram się. Odwróciłam się i wyszłam z domu, kierując się do stodoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Przy stodole stała już zniecierpliwiona Apple Bloom w ochraniaczach, i sporym kijem. - Jesteśmy już gotowe. Teraz ty załóż jakieś ochraniacze - powiedziała gdy podeszłaś bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 (Marina nie zdejmowała ochraniaczy po locie.) - Umm... N-na pewno chcecie to zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 < Mój błąd > - Tak. Jeśli się nie uda to robimy coś innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - No... Dobrze. To chodźmy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Nie tak szybko. Znajdź jakąś broń. Gałąź lub kij. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Och... Nie, nie trzeba... Magia mi wystarczy... Ewentualnie w lesie coś znajdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Jesteś pewna? Mamy tu kilka porządnych kijów i innych broni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - No... Dobrze, daj coś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - W stodole jest jakaś pałka z tego co wiem, a w sadzie masywne gałęzie, więc wybierz coś co ci pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Poczekajcie chwilę... Weszłam do stodoły i pierwsze, co rzuciło mi się w oczy, to widły. Wzięłam je, mając nadzieję, że Applejack nie pogniewa się za to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 < ty psychopato > - Umiesz się tym posługiwać? - zapytała Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Właściwie, to... Będę improwizowała. Ale zawsze mogę użyć drugiego końca jak zwykłego kija, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - No chyba tak. To jak jesteś przekonana na 100%, że chcesz iść z nami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 - Eee... W-więc... Ja... Jestem Zdobywcą, p-prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - No tak. Nie powinnaś się bać i trzymać się z nami. Bo w kupie siła! - krzyknęła z radością i spokojnym krokiem ruszyła w stronę lasu. Sweete Bell i Scootaloo dość niechętnie ruszyły za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Po chwili wahania również skierowałam się do lasu, idąc kilka metrów za nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Po chwili już byłyście dokładnie przed wejściem. - A... Apple Bloom na prawdę musimy to robić? - zapytała Sweete Bell, która schowała się za tobą. - Chcemy znaczek czy nie? - odpowiedziała pytaniem. - N... No tak ale... - Nie ma żadnych ale - wtrąciła się Scootaloo. - Apple Bloom ma racje. Tyle już czekałyśmy na nasze znaczki i trzeba spróbować wszystkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Nie wiedziałam, co powiedzieć, więc milczałam, stojąc w miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - Dobra ostatni raz się pytam idziecie czy nie? - zapytała stanowczo klaczka. - Ja idę! - odparła Scootaloo. - J... ja chyba też - powiedziała Sweete Bell coraz to pewniejszym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts