Posealor zwany Pose Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 - Ja... Umm... I-idę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - No to wspaniale - powiedziała Apple Bloom dumnym głosem ruszając w las. Scootaloo i Sweete Bell również postąpiły tak samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Bez słowa ruszyłam za nimi, rozglądając się na boki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Po kilku minutach marszu dotarłyście na jakąś małą polane. - Hej! Tu jesteśmy! - zaczęła krzyczeć Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Szybko doskoczyłam do niej i uciszyłam ją, zatykając jej usta kopytkiem. - Applebloom, zwariowałaś? Co ty wyprawiasz?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Apple Bloom wyrwała się. - Jak to co? Muszą tu najpierw przyjść! - krzyknęła aby ponownie zwabić wilki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Znów ją złapałam. - A jak zwabisz coś innego? Mantykory? Hydry? Coś gorszego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - Hyrdry żyją na bagnach, a mantycory grasują nocą. Nie martw się! Będzie dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 - Ale w lesie żyją też inne stworzenia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - Inne czy te same to sobie poradzimy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Po chwili wahania kiwnęłam głową i niechętnie cofnęłam się, pozwalając jej działać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Klaczka jeszcze chwilę krzyczała i próbowała zwabić jakiegoś zwierzyńca, lecz na próżno. Nawet krzaki się nie poruszyły gdy ona próbowała zrobić cokolwiek. - To na nic. Wracajmy - rzuciła krótko, a w jej głosie można było czuć zawiedzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 - Dobrze. Chodźcie za mną. Odwróciłam się i ruszyłam w stronę, z której przyszłyśmy. Chciałam iść przodem, żeby ukryć swoje zadowolenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Kierowałyście się na w stronę, którą przyszłyście. Apple Bloom była zawiedziona faktem, iż nie udało jej się nawet spróbować zdobyć znaczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Chciałam jakoś pocieszyć Applebloom, ale nie wiedziałam co powiedzieć, więc szłam w milczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Już po kilku minutach byłyście ponownie przed stodołą. - Spróbujemy jeszcze jutro. Może nie było dzisiaj ich w okolicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 - Myślę... Lepiej spróbujmy czegoś innego, dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - To może jutro. Dzisiaj jakby straciłam ochotę - powiedziała smutnym głosem idąc w stronę domu. - No to do zobaczenia - odpowiedziały Scootaloo i Sweete Bell idąc ku wyjściu z farmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Bez słowa ruszyłam za Applebloom do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Po drodze widziałaś Applejack, która leżała pod jednym z drzew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Zatrzymałam się, dostrzegając Applejack. Po chwili wahania ruszyłam w jej stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Gdy byłaś bliżej odezwała się. - Co mogę dla ciebie zrobić? - odezwała się nie zwracając na ciebie uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Usiadłam obok niej. - Ja... Umm... Zastanawiam się co robisz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 - A jak myślisz? Mam na was oko i pilnuje abyście nie nabroiły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 - Ja... Umm... P-przepraszam... Nie chcę sprawiać problemów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts