Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - W porządku. Położyłam się na swoim materacu brzuchem do góry. - Na czym skończyłyśmy? Aha, Applejack, twoja kolej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - No to Marino prawda czy wyzwanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - Tym razem... Prawda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Czy zechciałabyś mi pomóc w zdjęciu Twilight z mojego grzbietu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Zachichotałam. - Tak słodko razem wyglądacie... Ale dobrze. Twilight, możesz zejść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Nie - powiedziała chichocząc i przytulając mocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - Ech... Wybaczcie, ale nie mam innego pomysłu. Złapałam Applejack magią, podniosłam ją do góry i odwróciłam grzbietem w dół. Ponieważ moja magia nie wpływała na Twilight, byłam niemal pewna, że ta w końcu spadnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Nie żeby coś ale się duszę - powiedziała Applejack zwisająca do góry nogami. Twilight cały czas trzymała ją za szyję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - Twilight, puść ją. Co się z tobą dzieje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Nic, a nic - powiedziała puszczając się Applejack. - Gramy dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Postawiłam Applejack na podłodze, poprawiłam sobie kapelusz. - Oczywiście. Pinkie, prawda czy wyzwanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Pinkie usiadła i udała zastanowienie. - Wyzwanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - No to... Przez 5 minut udawaj psa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Coś tak łatwego? - powiedziała chichocząc - No to start - po tych słowach wskoczyła na ciebie i zaczęła cię lizać i obwąchiwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Próbowałam ją od siebie odepchnąć. - Przestań... To łaskocze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Pinkie tylko udała szczekanie po czym skoczyła na Twilight i powtórzyła czynność. Ta natomiast ją przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - Och... Hi hi... Dlaczego odnoszę wrażenie, że Pinkie nie robi tego po raz pierwszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Bo nie robi - powiedziała Applejack z chichotem po czym tym razem Pinkie na nią wskoczyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - Aha... Nie wiedziałam... Pinkie, siad. Zachichotałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Dobra Pinkie przynieś kapelusz - powiedziała Applejack chichocząc. Pinkie na te słowa wskoczyła na ciebie po czym zabrała w usta kapelusz i przyniosła Applejack. - Dobry piesek - dodała klaczka zakładając kapelusz na głowę i ciągle chichocząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - Szkoda, że mój piesek taki nie był... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Miałaś psa? - zapytały się Twilight i Applejack jednocześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - Tak... Kiedyś, dawno temu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Jak byłaś jeszcze człowiekiem tak? - zapytała się Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - Tak... Kiedy byłam jeszcze człowiekiem... Tylko... Skąd te pytania? To ma jakieś znaczenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts