Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Czy ten pies był podobny do mojej Winony? - zapytała Applejack z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Zastanowiłam się. - Hmm... Właściwie... Trochę tak, tylko był biały z brązowymi plamami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Czyli prawie jak moja Winona - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - No i jeszcze jedna różnica... Winona nie jest tak leniwa. Hi hi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Czasem jest - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - Aha... Eee... Może wrócimy już do gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Pinkie ma jeszcze 1 minute bycia psem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - No dobrze... Obudźcie mnie, gdy będzie moja tura. Położyłam się na swoim miejscu i zamknęłam oczy. Jednak nadal nasłuchiwałam co się dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Jak chcesz - powiedziała Twilight. Leżałaś i nasłuchiwałaś co robią twoje przyjaciółki. Słyszałaś śmiechy, dziwne zadania, a nawet pocałunki. Ciebie jednak nikt nie wybrał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Dalej leżałam i nasłuchiwałam co się dzieje. Po jakimś czasie otworzyłam lekko jedno oko, żeby zobaczyć co się dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Zobaczyłaś niebieskie oko, które znajdowało się około centymetr lub dwa od twojego oka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Zaskoczona szybko odskoczyłam do tyłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Obudziłaś się - powiedziała radośnie Pinkie. - Tak słodko spałaś, że nie chciałyśmy cię budzić - dodała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - Ah... To ty... Wróciłam na swoje miejsce. - Nie spałam, po prostu... Chciałam dać oczom odpocząć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Każdy musi kiedyś odpocząć - sprostowała siadając naprzeciwko ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - No... Dobrze. Coś mnie ominęło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Pinkie zastanowiła się. - Applejack i Twilight wyszły do łazienki. Nie wiem w jakim celu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - Ale... Aha, rozumiem... Hi hi... Dawno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Dwie lub trzy minuty temu - powiedziała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - Rozumiem... Masz pomysł co możemy porobić dopóki nie wrócą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Chyba nie, a ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - Hmm... Najwyraźniej nie wszystko, co wiem pokrywa się z rzeczywistością... Nie sądziłam, że możesz nie mieć pomysłów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Cóż ja też o tym nie wiedziałam - sprostowała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - Eee... Nie rozumiem... Czy... Sugerujesz, że to przeze mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Nic takiego nie powiedziałam. Skąd ci to przyszło do głowy głuptasku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts