Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - Bo... Ech, nieważne... Też nie mam pomysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Jestem ciekawa co one tam robią. Bo na zwyczajne załatwianie potrzeb mi to nie wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - Eee... Czekaj... Chyba nie chcesz... Pójść i zobaczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Wyjęłaś mi to z ust - powiedziała radośnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - No... Nie wiem... Jesteś tego pewna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Co mi się może stać? - zachichotała wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Też wstałam. - Niech ci będzie... Ale jakby co, to to był twój pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Ty tu zostań, a ja pójdę. Nie chcę abyś źle wyszła w ich oczach. Mnie one znają i wiedzą, że jestem jaka jestem - powiedziała z uśmiechem idąc w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - No... Dobrze. I tak chyba nie chcę wiedzieć... Znów położyłam się na grzbiecie i zamknęłam oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - To życz mi szczęścia - zachichotała Pinkie po czym wyszła. *** Wróciła dopiero po kilku minutach. Z nerwowym chichotem i lekko zarumienioną twarzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Gdy Pinkie weszła, ja nawet nie otworzyłam oczu. - Co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Czy ja jestem jakaś ... inna, że unikają romantycznych pocałunków w mojej obecności? A w ogóle od kiedy one takie są? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - No cóż... Jesteś inna. Ale w tym pozytywnym znaczeniu. A co do drugiego pytania... Dzisiaj pierwszy... Nie, drugi raz widziałam je razem, więc nie mogę powiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Rozumiem - odpowiedziała zamykając drzwi. - Jestem ciekawa co one w tym widzą - powiedziała siadając na jednym z materacy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Eee... M-może... Zapytasz jak... W-wrócą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Miałam taki zamiar, lecz trochę się wstydzę. To krępujący trochę temat, z którym nie miałam jeszcze do czynienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Rozumiem... Ech, nudzę się... Zróbmy coś, bo zasnę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - No to coś wymyśl bo też mi się chce spać, a nie wiadomo ile będą one tam siedzieć - powiedziała lekko znudzona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Nie mam pomysłu... Może zaśpiewamy coś razem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Nie mam ochoty na śpiewanie. Przynajmniej nie w nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - A... Na co masz ochotę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Nie mam pojęcia. Ten widok sprawił, że mam pustkę w głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Eee... Ja bez tego widoku mam pustkę w głowie. Mam nadzieję, że wrócą szybko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - A ty już się kiedyś z kimś całowałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Spojrzałam na nią zdziwiona, a po chwili odwróciłam się. - Ja... T-tak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts