Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Jako człowiek czy kucyk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Um... N-niedawno... Możemy... Nie mówić o tym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - A możesz mi chodziarz powiedzieć jak to jest? Chciałabym być gotowa na swój pierwszy raz. Jeśli kiedyś będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - To jest... Eee... Nie wiem... Ciężko to opisać słowami... Ale to... Miłe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - A może one zasnęły? - zachichotała Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Eee... Może... Ale ja na pewno tam nie pójdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Ale tu nudno. Na prawdę nie możemy nic wymyślić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Nie... Tak. Możemy. Wstałam ze złośliwą miną. - Możemy panikować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Ale to też jest nudne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - A gdybyśmy najpierw zablokowały drzwi do łazienki? I panikowały BARDZO głośno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Na prawdę chcesz im przerywać tak słodkie spędzanie czasu dla zabawy? - zapytała Pinkie z chichotem gdy na jej twarzy zaczął pojawiać się kolejny rumieniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Ech... Masz rację... To było głupie z mojej strony... Znów się położyłam i zamknęłam oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Wiem, że to zabrzmi głupio ale czy mogła byś mnie pocałować - powiedziała Pinkie po chwili milczenia. - Chciałabym zobaczyć jak to jest no i być przygotowana na przyszłość - dodała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Znów spojrzałam na nią z jeszcze większym zdziwieniem. - Ja... Eee... N-na pewno... Chcesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - C...chyba tak - dodała lekko zdenerwowana chichocząc cicho przy tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - J-ja... Nie wiem... Umm... N-no dobrze... Ale chodź g-gdzie indziej... Nie chcę, żeby nas nakryły... D-dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - No dobrze. Prowadź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Wstałam i ruszyłam w stronę drzwi. - Może... Umm... W stodole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - No dobrze - po powiedziała uśmiechnięta Pinkie po czym wyszła z pokoju i udała się w stronę schodów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ruszyłam za nią, starając się iść jak najciszej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Pinkie zeszła schodami na dół po czym otworzyła drzwi i wyszła z domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Nadal szłam za nią w milczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Po chwili weszłyście do stodoły. - Ale tu fajnie - powiedziała Pinkie podskakując. - Dawno mnie tu nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Może... Eee... Wejdziemy na górę i... Położymy się na sianku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Oczywiście - powiedziała Pinkie zaprzestając skakania i udając się w stronę drabiny, po której weszła i położyła się na rozłożonym sianie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts