Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Powoli weszłam po drabinie i dołączyłam do niej na sianie. - Umm... Więc... C-co d-dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Chyba powinnyśmy się przytulić i zbliżyć nasze usta - powiedziała przysuwając się do ciebie najbliżej jak to było możliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Chyba... T-tak... Przytuliłam ją lekko i dotknęłam jej nos swoim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Pinkie delikatnie odchyliła głowę w bok po czym powoli zbliżała swoje usta do twoich by po chwili cię pocałować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Odwzajemniłam pocałunek, przytulając ją nieco mocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Pinkie po chwili go przerwała. - I... I jak było? - zapytała lekko zawstydzonym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - B-było... Umm... Miło... A tobie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - C... ciepło i też miło - dodała onieśmielona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Może... Umm... P-powtórzymy, j-jeśli... Chcesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - A... ty ch... chcesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Ja... Eee... N-nie wiem... Chyba t-tak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Pinkie ponownie i delikatnie cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Znów odwzajemniłam pocałunek, tym razem przytulając ją nieco mocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Może zostaniemy tutaj całą noc? Jest tak wygodnie - powiedziała ponowie przerywając pocałunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Mmm... Kusząca oferta... Ale może... Lepiej wrócimy do Twilight i Applejack? Przyjdziemy tutaj jeszcze raz jak one pójdą spać, co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Dobrze - powiedziała liżąc cię w policzek po czym wstała i powolnym krokiem zeszła z drabiny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Uśmiechnęłam się i zeszłam za nią. - Już nie mogę się doczekać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Ja też nie - po tych słowach Pinkie wyszła z szopy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Przyśpieszyłam trochę i zrównałam się z Pinkie. - Jak okaże się, że jeszcze... Nie skończyły... To może przejdziemy się po sadzie? Pokażę ci drzewo, na które wpadłam, co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Czemu nie - powiedziała Pinkie z uśmiechem po czym weszła do środka i skierowała się na schody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - To fajnie. Jak wcześniej miałam nadzieję, że Twilight i Applejack wrócą szybko, tak teraz liczyłam na to, że jeszcze trochę im zajmie to, co robią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Weszłyście na piętro po czym udałyście się do twojego pokoju. Można było zobaczyć tam śpiącą Twilight, która wtulała się w również śpiącą Applejack. - ALe słodki widok - szepnęła do ciebie Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Spojrzałam na przyjaciółki z uśmiechem, a po chwili również szepnęłam. - Tak... Dawno nie widziałam nic równie słodkiego... Nie przeszkadzajmy im... Wycofałam się cicho z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - To jak? Idziemy na ten spacer po sadzie? - zapytała Pinkie dołączając do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - No to chodź. Skierowałam się w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts