Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Pinkie Pie udała się za tobą. Już po chwili byłyście na dworze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Przez chwilę się wahałam, a potem ruszyłam naprzód. - Chodź, tędy. Wybrałam okrężną drogę, po drodze zahaczymy o interesujące mnie drzewko i skończymy przy stodole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Po chwili byłyście już przy tym drzewie pełnym wspomnień i bólu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - To... Tutaj... Podeszłam bliżej i przejechałam po korze kopytkiem, próbując przekonać się, czy zostały jakieś ślady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - To tutaj zaliczyłaś zderzenie czołowe? - zachichotała Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Tak... Dosłownie... Wciąż szukałam śladów po uderzeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Po chwili wymacałaś drobną dziurę i wgniecenie w korze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Och... To chyba... Tutaj. Uklękłam i przyjrzałam się wgłębieniu bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Była tam dziura wielkości czubka twojego rogu oraz wgniecenie od uderzenia głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Ou... Musiałam bardzo mocno uderzyć... Dobrze, że rogu nie złamałam... - odsunęłam się kawałek. - Chcesz zobaczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Chyba nie - zachichotała Pinkie obchodząc drzewo i ciebie dookoła. - To gdzie teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Teraz... Może na sianko? Chyba, że chcesz coś jeszcze po drodze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Możemy na sianko - powiedziała z uśmiechem ruszając w stronę stodoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ruszyłam za Pinkie nie odzywając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Doszłyście i weszłyście do stodoły po czym udałyście się na drabinie ponownie na siano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ułożyłam się wygodnie na sianku. - Więc... Chcesz coś... Porobić przed snem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Pinkie uśmiechnęła się po czym cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Też ją pocałowałam, jednocześnie tuląc mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Tkwiłyście tak kilka minut, lecz w końcu Pinkie to przerwała. - Na prawdę ci to nie przeszkadza? Wcześniej nie byłaś zbyt chętna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Zachichotałam cicho. - Tak samo jak ty nie byłaś chętna przyjaźnić się z człowiekiem... Teraz ci to nie przeszkadza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - No w sumie masz racje - powiedziała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Tylko jedno mnie zastanawia... Applejack i Twilight zasnęły, bo były zmęczone, czy dlatego, że nie było nas dłużej niż sądziłyśmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Raczej były zmęczone - powiedziała ziewając. - Jeśli się nie obrazisz to ja też z chciałabym się położyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Pocałowałam Pinkie w policzek i wtuliłam się w nią, lekko chichocząc. - Oj, nie wiem... Chyba się jednak obrażę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - To daj jakiś sensowny powód lub fajną zabawę abym nie zasnęła - dodała chichocząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts