Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Och, przecież żartowałam... Też jestem śpiąca... Dobranoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Dobranoc - Pinkie pocałowała cię w polik po czym zamknęła oczy. *** Obudziłaś się następnego dnia w tym samym miejscu, lecz Pinkie już nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Dzień dobry. Powiedziałam to z uśmiechem w pustkę. Nie chciało mi się wstawać. Pierwszy raz spałam na sianie i było to bardzo przyjemne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 O dziwno z dołu usłyszałaś głosy klaczek, które najwyraźniej się w coś bawiły lub wymyślały kolejną zabawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Zaskoczona lekko podniosłam się i spojrzałam na dół, uważając, by nie zostać zauważona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Zobaczyłaś wszystkich trzech członków CMC, które siedziały nad listą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Zaczęłam schodzić po drabinie, udając, że ich nie zauważyłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Klaczki momentalnie się odwróciły w twoją stronę. - Witaj Pani Marino - powiedziała Apple Bloom. - Pani tam spała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Odwracając się w ich stronę udałam zaskoczoną. - Och... Witajcie. Tak, spałam tutaj. Długo już tu jesteście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Jakieś dziesięć minut. Cały czas nie wiemy czym możemy się zająć aby zdobyć nasz uroczy znaczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Uśmiechnęłam się lekko. - Pewnie macie już dość słuchania, że w końcu się pojawią, mam rację? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Coś w tym stylu - odpowiedziała Scootaloo - Ty też nie masz swojego znaczka? Może chcesz do nas dołączyć? - po chwili trzy źrebaki popatrzyły na ciebie z wielkimi uśmiechami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Mój uśmiech stał się jeszcze szerszy. - Umm... Nie wiem... Kusząca propozycja... Może... Dacie mi się zastanowić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Dobrze - odpowiedziały wszystkie naraz z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Dziękuję... Pójdę na śniadanie i... Wrócić tutaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Raczej i tak nie wybierzemy się nigdzie przez najbliższy czas - powiedziała Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - W takim razie... Do zobaczenia niedługo. Wyszłam ze stodoły i skierowałam się do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Już przed domem czuć było zapach pieczonych jabłek, lecz dopiero w środku można było poczuć ten intensywny zapach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Gdy tylko weszłam do środka, wciągnęłam mocno powietrze nosem, a po chwili zamknęłam oczy, dając się prowadzić zapachowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Zapach wydobywał się z kuchni. Można było usłyszeć tam też rozmowę Pinkie i Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Otworzyłam oczy i szybko udałam się do kuchni. - Dzień dobry. Mam nadzieję, że nie przegapiłam śniadania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Nie. Dopiero zaczęłam robić - powiedziała Pinkie, która kroiła kolejne jabłka. - Cóż dzisiaj ona robi śniadanie. Ja nie zdążyłam wstać na czas - zachichotała Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Rozumiem... Pinkie, poradzisz sobie? Chciałabym porozmawiać chwilę z Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Oczywiście - powiedziała nie odwracając się. Applejack natomiast wstała od stołu i wyszła z kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Poszłam z Applejack do salonu i usiadłam na kanapie. - Więc... Chciałabym... Zapytać o coś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts