Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - No to pytaj - powiedziała Applejack siadając obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - No to tak... Przed chwilą rozmawiałam z Applebloom i jej przyjaciółkami. Zaproponowały, żebym... Dołączyła do ich klubu. Myślisz, że to dobry pomysł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Jeśli jesteś masochistką to tak - powiedziała chichocząc. - Wasze ludzkie słowa są śmieszne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Eee... D-dlaczego tak sądzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Cały dzień wymyślają różne chore zajęcia. Paralotnie, tresowanie wilków drzewnych, naprawa, a nawet aktorstwo. Jeśli masz chodź trochę oleju w głowię to odmów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Uśmiechnęłam się lekko. - Wiesz, chyba nie mam... Ale tak na poważnie... Nie czułabyś się lepiej, gdyby opiekował się nimi ktoś dorosły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Bardziej martwiłabym się o ciebie. One może i są małe, lecz wychodziły już z niejednej opresji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Spokojnie, dam sobie radę. Też jestem twarda. Może nawet twardsza, niż sądziłam... Mówiąc to dotknęłam kopytkiem swojego czoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Ale nie ponoszę odpowiedzialności za uszczerbki na twoim zdrowiu psychicznym jak i fizycznym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Heh... Mi to pasuje... Ale naprawdę uważasz to za aż tak zły pomysł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Ja to wiem doskonale. Apple Bloom często wracała posiniaczona. Raz miała nawet złamaną nogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Och... N-nie wiedziałam... Aż tak ź-źle? Eee... M-może rzeczywiście p-przydałby się ktoś, kto by je p-pilnował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - To już twoja decyzja, lecz ja ci to odradzam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Dziękuję... A gdzie jest Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Applejack zarumieniła się. - Nadal śpi po naszych wczorajszych "zabawach". Kto by pomyślał, że z niej taki świntuszek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Zachichotałam. - Rozumiem, że wieczór był... Udany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Można tak powiedzieć - zachichotała Applejack. - Dobrze to coś jeszcze chciałaś się zapytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Ja... Tak. Nie wiesz, czy są jakieś wieści od Rainbow? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 - Nic, a nic. Najwyraźniej nie ma czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 - Hmm... Rozumiem... W takim razie... Nie chciałabym miejsca ci zajmować i pomyślałam, że może... poszukałabym własnego mieszkania. Mogłabyś mi w tym pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 - Nie zajmujesz mi miejsca. Mogę przynajmniej sobie z kimś porozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 - Wiem, ale... Chciałabym mieć własny kąt... Miejsce, które byłoby tylko moje... Rozumiesz mnie, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 - Oczywiście. Chodź będzie mi cie brakowało tak na co dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 - No wiesz... Zawsze możemy się odwiedzać. I pewnie i tak minie trochę czasu zanim coś znajdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 - Może i tak, lecz mieć cię tutaj przy sobie codziennie, a raz po raz to jest różnica - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts