MisysMama Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Siemanko szukam ekipy do gry w Battlefield 3 gdyż lepiej się gra zespołowo. Fajnie gdybyście mieli premium ,ale nie jak ktoś nie ma to trudno. Jeśli ktoś chciałby grać niech do mnie napisze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Ja chętnie, ale dopiero po moim powrocie do Polski (do końca lutego, to nastąpi), mój nick jest na moim profilu, a profil w BF 3,jest w tym dziale, w temacie o BF 3....łatwo znajdziesz xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Ja też mogę właśnie wczoraj kupiłem Premium do BF'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisysMama Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Ja chętnie, ale dopiero po moim powrocie do Polski (do końca lutego, to nastąpi), mój nick jest na moim profilu, a profil w BF 3,jest w tym dziale, w temacie o BF 3....łatwo znajdziesz xD Taa wiem że jest o tym dział bo w sumie sam prosiłem o założenie go, ale mi zależy na czasie bo nie mam ochoty grać samemu a lvl trzeba wbijać. Ja też mogę właśnie wczoraj kupiłem Premium do BF'a. Jak byś mógł to podaj twój nick albo wpisz mój i mnie zaproś. Shiny_xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Mój nick to TheDanielosek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 ALE PS, PC , XBOX? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisysMama Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 ALE PS, PC , XBOX? hmm faptycznie nie wyraziłem się jasno chodzi mi o PC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Mój nick Rajhin 34 lvl mam samą podstawkę, bez premium i żadnego dodatku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Ja się zgłaszam ale BF3 bede miał dopiero za tydzień lub dwa ( Sama podstawka ) Nick podam jak już bede miał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Z chęcią dojdę mój nick rajder300 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szmeszek Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Stworzyłem tu konto tylko po to, żeby powiedzieć, że jestem chętny na granie w BF'a Mój nick to MrSzmeszek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chevan Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Nick: Chevan_FiM Klik! Zapraszam do wspólnej gry Mogę cię sporo nauczyć Tylko błagam cię, powiedz mi jak będziesz mnie dodawał że stąd jesteś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riconish Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Siema chętnie też pogram, mój nick Eryktom na orgin Jak by co napisz, że jesteś z forum jutro wstępnie może o 18 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Cześć wszystkim mój nick na battlelogu xxbetonxx mam premium i z miłą chęcią pogram z kimś w tą zacną grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AffekPL Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Zapraszam jestem ogarnięty gram w bf'a 3 już ponad rok ( ukradziono mi raz konto ) posiadam mikro często gram . battle log : http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/user/AffekPL/ skype: Marcel.jakubowski5 lub AffekPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytek202 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Zawsze chętny http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/user/FrytekV16/ Skype: frytek202 Mam także Ts3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts