Insomnia Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Proszę o wpisanie mnie na listę fanów Słonecznej Władczyni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Wypisz mnie proszę. (zasada fana jednego kucyka) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingacrazy123 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Bardzo proszę zapisz mnie jestem największą fanką Celestii! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Dopisana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Proszę o dopisanie mej skromnej osoby na listę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Dodana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Teraz kolej na mnie. Ostatnio Celestia stała się jedną z moich ulubionych postaci. Byłbym zaszczycony, gdyby mój nick widniał na liście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Dopisany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Divide Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Proszę o dopisanie mnie do listy fanów Najjaśniejszej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Z radością dopisuję cię do listy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Też chciałbym być wpisany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorayan Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Słowo Księżniczki jest dla mnie rozkazem! Z radością pragnę się dopisać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Dopisani! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pestkowa Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Proszę o dopisanie, jeśli można, rzecz jasna :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 No pewnie, że można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Proszę o wpisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Już Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Proszę o wpisanie mnie na listę fanów szlachetnej Księżniczki Celesti. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KucykowyKoteczeq Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Ja też poproszę o dopisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Chciałabym zostać dopisana do listy fanów C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sFAF Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Oczywiście ja też proszę o dopisanie (jeśli strona jeszcze nie umarła) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Proszę o wpisanie na listę fanów Celestii! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Listopad 20, 2015 Share Napisano Listopad 20, 2015 Kocham Celestię, dlatego muszę być na tej liście :P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAN BLIZNA #LOVEMAGIC Napisano Czerwiec 5, 2017 Share Napisano Czerwiec 5, 2017 Proszę dopisz mnie do tej listy dzikawe czy w 2017 odpowiesz jak chyba to jest już martwe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 5, 2017 Share Napisano Czerwiec 5, 2017 19 minut temu PAN BLIZNA #LOVEMAGIC napisał: Proszę dopisz mnie do tej listy dzikawe czy w 2017 odpowiesz jak chyba to jest już martwe Skoro wylądowało w archiwum to raczej do życia nie powróci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts