Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Tu możecie zadać pytanie zezowatemu pegazowi, który jednocześnie jest podobny do Derpy i się od niej różni. Po pierwsze, oczywiście regulamin: 1. Zero "przygód", czy "gadania" 2. Obowiązuje regulamin forum 3. Nie spamować 4. Obowiązują podstawowe zasady kultury (nie obrażać się nawzajem, itd.) Tu mała legenda, żeby nie było nieporozumień: Odpowiedź Pokemony Moja odpowiedź Niechaj wasza ciekawość zostanie zaspokojona! Zatwierdzone przez Arjena Link do komentarza
inka2001 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 1.Czy jesteś spokrewniona z Derby Hooves? 2.Masz jakąś ulubioną przyjaciółkę? 3.Czemu gdy się złościsz jesteś alicornem? Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 1.Czy jesteś spokrewniona z Derby Hooves? - Nie, nie jestem. Wyglądam, jakby tak, ale nie jestem. 2.Masz jakąś ulubioną przyjaciółkę? - N-Nie. 3.Czemu gdy się złościsz jesteś alicornem? - To moje alter-ego przejmuje nade mną kontrolę. Wtedy mogę się ocknąć spod jego wpływu w najmniej spodziewanym momencie. Link do komentarza
inka2001 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 1. Jakiej słuchasz muzyki? 2. Gdzie obecnie mieszkasz? Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 1. Jakiej słuchasz muzyki? Lubię pop, czasem klasykę... zależy od nastroju. 2. Gdzie obecnie mieszkasz? Z Nightmare. Link do komentarza
inka2001 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Czy chodzisz do szkoły? Czy masz jakieś zainteresowanie? Ścigałaś się z kimś? Uczestniczysz w zawodach? Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Czy chodzisz do szkoły? W CloudsDale. Czy masz jakieś zainteresowanie? Jak to Nightmare mówi... Co wpadnie w kopyta. Ścigałaś się z kimś? Nie... Uczestniczysz w zawodach? Jeszcze w żadnych nie uczestniczyłam. Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Czy twoje Alter-Ego fizycznie skrzywdziło kogoś? Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Czy bardzo potrzebujesz przyjaźni? Czego w niej szukasz? Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Czy twoje Alter-Ego fizycznie skrzywdziło kogoś? Umm... Zaraz zapytam... Nie, traciło kontrolę tuż przed uduszeniem/rozcięciem/uderzeniem/itp. Czy bardzo potrzebujesz przyjaźni? Tak... Czego w niej szukasz? Szukam kogoś przy kim mogłabym być sobą. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Sobą można być także w samotności, prawda? Jesteś intro czy ekstrawertyczką? Czy zawsze cię odtrącano, czy może ktoś chociaż próbował nawiązać z tobą znajomość? Czy możesz jakoś lepiej kontrolować swoje alter-ego, np. uwalniać na żądanie? Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Sobą można być także w samotności, prawda? Też prawda, ale czasem trzeba z kimś porozmawiać. Tyle, że większość kucyków jeśli już coś do mnie powie, to w tematach, o których nie mam pojęcia. Jesteś intro czy ekstrawertyczką? Hmm... Sama nie wiem... Czy zawsze cię odtrącano, czy może ktoś chociaż próbował nawiązać z tobą znajomość? Prawie zawsze, a jedynych przyjaciół miałam w podstawówce... Czy możesz jakoś lepiej kontrolować swoje alter-ego, np. uwalniać na żądanie? Raczej wolę go nie uwalniać, bo wtedy cierpią też ci, którym nie przeszkadzają moje wady. Jeśli jest gdzieś moja przyjaciółka z podstawówki, a ktoś mi dokucza, to jak uwolnię alter-ego, może ją skrzywdzić. Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Dobrze latasz? Twoje alter-ego to alicorn. Czy umie używać magii? Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Dobrze latasz? - Umm... Nie wiem, czy to można nazwać "dobrym lotem"... - Spokojnie, latasz wspaniale! Twoje alter-ego to alicorn. Czy umie używaç magii? Niestety tak... Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 1. Lubisz zwierzęta? 2.Lubisz swój wygląd? 3.Czy masz swój talent? Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 1. Lubisz zwierzęta? Tak. 2.Lubisz swój wygląd? Umm... Nie bardzo... 3.Czy masz swój talent? Nie... Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Twój wygląd nie jest zły. W całej tej krainie są same kolorowe koniki. To chyba coś znaczy. A to pytania na odreagowanie. 1. Uczyłaś się kiedyś walczyć ze smutkiem? 2. Czy myślisz, że wytłumienie w sobie emocji zniszczyłoby twoje alter-ego? 3. Czy twoi przyjaciele wciąż się odzywają? 4. Czy wierzysz w swoją wartość? Nie zamęczam cię dłużej. Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 a masz zwierzaka? Nie mam. Twój wygląd nie jest zły. W całej tej krainie są same kolorowe koniki. To chyba coś znaczy. A to pytania na odreagowanie. 1. Uczyłaś się kiedyś walczyć ze smutkiem? Czasami... Kiedy się smucę, staram się dostać do najbliższego komputera lub książki 2. Czy myślisz, że wytłumienie w sobie emocji zniszczyłoby twoje alter-ego? Nie, kiedyś próbowałam. Zawsze się odzywa w najmniej pożądanym momencie i wychodzi na to, że gadam do siebie. 3. Czy twoi przyjaciele wciąż się odzywają? Rzadko... 4. Czy wierzysz w swoją wartość? Jaką wartość? Nie rozumiem pytania... Nie zamęczam cię dłużej. Nie zamęczasz Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Czy próbowałaś kiedykolwiek nawrócić swoje alter-ego na dobrą stronę? Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Czy próbowałaś kiedykolwiek nawrócić swoje alter-ego na dobrą stronę? Niestety, ono wciąż będzie złośliwe. Teraz mam ci przekazać, że widzi twojego ogromnego pryszcza... Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Heh, pudło, nie mam pryszczy ^^ Gdzie chcesz pracować po ukończeniu szkoły? Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Heh, pudło, nie mam pryszczy ^^ Gdzie chcesz pracować po ukończeniu szkoły? Sama nie wiem. Alter-ego mówi, żeby ci przekazać, że masz. I to wielkiego. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Lubisz patrzeć na tęczę? I jeszcze jedno, powiedz swojemu alter-ego żeby zostawiło takiego cudownego kucyka jak ty! :c Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Lubisz patrzeć na tęczę? I jeszcze jedno, powiedz swojemu alter-ego żeby zostawiło takiego cudownego kucyka jak ty! :c Tak. Alter-ego jest częścią mojej duszy. Nie może sobie iść. Link do komentarza
Recommended Posts