ChOmIk Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Siema! Sam nie wiem do jakiego działu będzie to pasować. Mam takie pytanko-Czy da się z kimś porozmawiać dzięki podświadomości? Praktykuje ktoś? Link do komentarza
Wilk11 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Ostatnio chyba z kimś rozmawiałem... Jakby kto spotkał chłopaka z 183 cm, brązowe oczy i mordę na której jest pełno pryszczy i ma bliznę na lewej brwi to pisać. ;P Link do komentarza
Omega Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Można ale tylko w OOBE lub przez świadomy sen. Jeśli chciałeś z kimś gadać jakpowiedzmy Eragon z Saphirą to cię rozczaruję. Ludziom się to jeszcze nigdy nie udało. A tak przy okazji jakieś rady jak wejść w OOBE? Bo chciałbym spróbować ^^ Link do komentarza
Wilk11 Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 @uphttp://bundz.za.pl/metody/metody.htm Proszę, na tej stornie znajdziesz wszystko czego potrzebujesz. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Słyszałem, że można pogadać z kimś kto mówi przez sen (np zadać pytanie do tego co powiedział). Ale nie mam nikogo takiego w rodzinie więc nie mam jak sprawdzić. Link do komentarza
DragonClan Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Masa informacji jest przekazywanych podświadomie. Manipulacja w dużej części jest zaszczepieniem informacji w podświadomości i wykorzystaniem podświadomych mechanizmów. Nic nadprzyrodzonego. Link do komentarza
Pan E Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Ostatnio chyba z kimś rozmawiałem... Jakby kto spotkał chłopaka z 183 cm, brązowe oczy i mordę na której jest pełno pryszczy i ma bliznę na lewej brwi to pisać. ;P Hmm... ja mam około bliznę na lewej brwi i koło 180 cm ale nie mam przyszczy ;P Link do komentarza
Wilk11 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Hmm... ja mam około bliznę na lewej brwi i koło 180 cm ale nie mam przyszczy ;P Tylko ja siebię opisywałem... Link do komentarza
Kruczek Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Prawdopodobnie Pinkie Pie mogłaby wytworzyć siłą swojego umysłu tak wielką moc aby włamać się komuś do umysłu i pogadać. Link do komentarza
Pan E Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Tylko ja siebię opisywałem... Tylko ja i tak nie biorę tego na poważnie, jestem ateistycznym, empirystycznym darwinistą Link do komentarza
Recommended Posts