Reven Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Ciekawe skąd ja się wziąłem w tej historii Link do komentarza
Spectra Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Ciekawe skąd ja się wziąłem w tej historii A jakoś tak miałam ochotę żeby o tobie wspomnieć Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Jej rodzice też byli alicornami? Sporo ich xD A co do historii to fajna i ładny obrazek. Dobrze że nie w pony creatorze Link do komentarza
Spectra Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Jej rodzice też byli alicornami? Sporo ich xD A co do historii to fajna i ładny obrazek. Dobrze że nie w pony creatorze Dziękuje za miły komentarzyk, a co do rodziców to.. już poprawiłam Link do komentarza
Reven Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 A jakoś tak miałam ochotę żeby o tobie wspomnieć Tego się nie spodziewałem:rd8: Link do komentarza
Spectra Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Tego się nie spodziewałem Nie martw się napisze jeszcze więcej xD Link do komentarza
Reven Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Zobaczymy może będzie coś fajnego:lunathink: Link do komentarza
Spectra Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 Zobaczymy może będzie coś fajnego:lunathink: Będzie, będzie.. Zrobię jeszcze parę poprawek w historii. Ewentualnie spróbuje wykryć jakieś błędy gramatyczne lub ortograficzne Link do komentarza
Spectra Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Muszę zrobić jeszcze parę poprawek w historii i OC będzie w pełni gotowy Link do komentarza
Loren Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ładnie, ładnie...ale ja bym dodała więcej informacji. Patrze na wszystko moim krytycznym wzrokiem Link do komentarza
Spectra Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Więcej informacji? już się robi Jak zrobię to dodam jeszcze parę render'ów. Link do komentarza
Arjen Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Zazwyczaj nie lubię OCków, bo są słabo zrobione, zwłaszcza w Pony Creatorze. Ale przeglądając podania do klasy Jej Wysokości Księżniczki Luny zauważyłem tego OCka i muszę przyznać, wygląd jest dobrze zrobiony. Chętnie zobaczyłbym Amber w serialu. 8/10 Link do komentarza
Angdey Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Z tego co zauważyłam(mogłam coś pominąć i nie zauważyć ), to nikt o tym nie napisał o tym, co udało mi się 'wypaczyć'. No więc Amber jest alicornem, tak? A mogłam to wywnioskować dopiero po przeczytaniu (na obrazku Amber nie ma skrzydeł). Nie licząc tego, bardzo podoba mi się ta postać. W sumie muszę się przyznać, że obrazek bardziej mi się podoba od reszty Twojej pracy. Link do komentarza
Kitsun Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Małe pytanko. Jej Cutie Mark to jakieś nawiązanie do Armor Games? Mają takie same logo tylko bez kryształu w środku =3 Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Z tego co zauważyłam(mogłam coś pominąć i nie zauważyć ), to nikt o tym nie napisał o tym, co udało mi się 'wypaczyć'. No więc Amber jest alicornem, tak? A mogłam to wywnioskować dopiero po przeczytaniu (na obrazku Amber nie ma skrzydeł). Nie licząc tego, bardzo podoba mi się ta postać. W sumie muszę się przyznać, że obrazek bardziej mi się podoba od reszty Twojej pracy. Tiaa.. Gdy robiłam ten obrazek miałam strasznego lenia i nie chciało mi się robić skrzydeł.. Poprawię to w najbliższym czasie Po za tym dziękuję za miły komentarzyk Małe pytanko. Jej Cutie Mark to jakieś nawiązanie do Armor Games? Mają takie same logo tylko bez kryształu w środku =3 Raczej nie.. Cutie mark wymyśliłam sama, gdy grałam w gre. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Powiem tak: Postać bardzo ładna. Fajna historia. Tylko szkoda że na zdjęciu nie ma CM. Co ja jeszcze mam dodać hmm...postać jest bardzo pomysłowa więc dam za wszystko 10/10 (A daje tyle bardzo rzadko więc postać jest idealna) Gratulacje. Link do komentarza
Angdey Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Teraz już kucyk poprawiony, więc wszystko jest super. Jak już wspomniałam, bardzo mi się podoba (zarówno ten, jak i wcześniejszy obrazek oraz historia). 10/10 :3 Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Dziękuję za miłe oceny mojej OC Link do komentarza
Daktyl Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Mam kilka pytań ... 1.Dlaczego akurat Amber ? Zarówno CM jak i wygląd nie nawiązują do tego . 2.Dlaczego i w jakim celu alicorn ? Jakby zwykła rasa to była zła . Alicorny to patologia. 3.Na co jej ten lis jako zwierze ? 4.Niby z czym ona walczy,że to jej talent ? I po co wpychać Alicorna na siłę do talentu pasującego do każdej rasy ? 5.Jakiekolwiek uzasadnienie rasy ... Rodzice byli zwykłymi kucami,więc skąd ? -_- Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Mam kilka pytań ... 1.Dlaczego akurat Amber ? Zarówno CM jak i wygląd nie nawiązują do tego . 2.Dlaczego i w jakim celu alicorn ? Jakby zwykła rasa to była zła . Alicorny to patologia. 3.Na co jej ten lis jako zwierze ? 4.Niby z czym ona walczy,że to jej talent ? I po co wpychać Alicorna na siłę do talentu pasującego do każdej rasy ? 5.Jakiekolwiek uzasadnienie rasy ... Rodzice byli zwykłymi kucami,więc skąd ? -_- 1. Podoba mi się to imię. Nigdzie nie napisano, że musi być jakieś powiązanie do CM 2. Po prostu nie umiem wybrać między dwoma dobrymi rasami. Skorzystałam więc z tego, że może być tym i tym jednocześnie Po za tym wyobraź sobie jakie super sztuczki może robić Alicorn za pomocą magii oraz skrzydeł 3. Lisy są bardziej niezbędne do życia niż powietrze ;D 4. Walczy bo lubi i do tego ma talent. Nie musi mieć przecież jakiegoś określonego przeciwnika.. A ja tej rasy nie wpycham na siłę. Tak jak napisałam powyżej "nie umiem wybrać". Ok.. Wiem! Złe wytłumaczenie.. To może takie : -"Mogę więc mam :D" > Więcej tłumaczy 5.Uzasadnienie rasy: Podobno jeśli jeden z rodziców jest jednorożcem a drugi pegazem to jest 0,33% szans, że dziecko będzie Alicorn'em. Nie wiem gdzie ja to wyczytałam ale na razie się tego trzymam Ja mam wytłumaczenie na wszystko Link do komentarza
Daktyl Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 "Mogę więc mam :D" > Więcej tłumaczy Ludzie tak często przesadnie wykorzystują to co im dano ... Nie mam więcej pytań Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Eee.. tia.. Morze źle to ujęłam.. Po prostu nie ma zakazu a ja mam problem z wyborem, więc korzystam z tego żeby mieć święty spokój od zastanawiania się nad rasą Link do komentarza
Daktyl Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Czasem lepiej pomyśleć dłużej niż iść na łatwiznę Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Czasem lepiej pomyśleć dłużej niż iść na łatwiznę Raz już tak próbowałam wybierać gdy grałam w gre.. Miałam do wyboru dwie rożne klasy (łucznik i mag), obydwie dobre.. i skończyło się na tym, że co parę tygodni zmieniałam klasę. W końcu się zdenerwowałam i przestałam grać Link do komentarza
Recommended Posts