Rajtek Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Eris(Rule 63 Discorda) is the best pony~ Co myślicie o tej Discordzicy ?? Link do komentarza
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 jest sweet Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Fandomowy ocek... nie ten dział... Link do komentarza
Black Hayate Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Może tu zostać, jeśli chcecie o niej rozmawiać to nie widzę problemu. Link do komentarza
Bezik Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Według mnie jest za krótka. Discord widać że ma długie ciało, długą szyję, wszystko ( co widzimy w serialu!) kordek ma długie. A ta Eris to mi nie wygląda jakoś Link do komentarza
Black Hayate Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 W sumie Eris to żeńska wersja, więc musi wyglądać trochę inaczej. Gdyby była po prostu inna z pyska/twarzy to wyglądałaby trochę cudacznie. A tak jest nawet dość... kobieca. Ale stawiam pytanie: jak myślicie jak siałaby chaos? Czy byłyby to jakieś wyrafinowane metody? Co sądzicie? Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Kobiety sieją chaos samym swoim istnieniem. Ale jeśli chodzi o metody, to nie takie proste. Uważam że byłyby dużo bardziej wyrafinowane, skupione na manipulacji i intrygach. Nie na zwykłym robieniu burdelu, gdzie popadnie. Takie moje zdanie. Krótkie, bo krótkie, ale to początek dyskusji, więc rzucam tylko hasłami. Link do komentarza
Xinef Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Może Eris preferuje siać chaos z ukrycia, tak, że nikt nie wie, że to ona jest zań odpowiedzialna? To by tłumaczyło, skąd w Ponyville tyle chaosu, chociaż Discord był tam obecny tylko dwa razy. Cała reszta to sprawka Eris Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Oto mój komentarz: 1 zdjęcie: Eris w przebraniu greckiej bogini? Faktycznie jakieś powiązanie to jest, w końcu taka bogini naprawdę istniała (z łaciny Eris to Discordia) 2 zdjęcie: wersja ze złotym jabłkiem? trochę za bardzo przypomina tą Eris z pewnej kreskówki na Cartoon Network. 3 zdjęcie: Przebranie pokojówki? Mam rozumieć że Eris pracuje jako służąca Discorda? Link do komentarza
OttonandPooky Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Ta kreskówka nazywała się "Mroczne przygody Billego i Mandy" ..I Eris raczej nie jest nową postacią (OC) Tylko to jest Discord narysowany w "rule 63" albo jak to jeszcze inaczej ludzie nazywają "gender bender" Link do komentarza
Xyz Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Ale mimo wszystko ta wersja jest równie ciekawa co oryginalna. Tutaj jest konto dA gdzie zostało zapoczątkowane życie Eris -> http://jaquelindreamz.deviantart.com/ Może wygrzebiecie coś ciekawego Link do komentarza
KreeoLe Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Tego jest naprawdę dużo w galerii tej... JaquelinDreamz. To nawet nie są wszystkie, tylko z... ledwie z 5 stron/8. Link do komentarza
Recommended Posts