Cipher 618 Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Jako nauczyciel z powołania i wykształcenia wpisuję się jako pierwszy. 1. djsound 2. Ares 3. WładcaCiemnościIWszelkiegoZła 4. Leeth 5. Raindrops 6. Mrs.Octavia 7. Harpen 8. Shantee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 I mnie proszę dopisac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Proszę o dopisanie mnie do listy, gdyż Cheerilee jest jedną z ciekawszych postaci z MLP, a nadal stosunkowo mało o niej wiemy... Chciałbym, by taka Cheerilee mnie w szkole czegoś uczyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Proszę o dopisanie mnie do tej skromnej listy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ja też chcę się dopisać! Ona jest taka miła! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 dopisz mnie proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpen Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ależ milordzie! Jak tu może brakować zacnego wychowanka Cheerilee? Ona uczyła mnie podstaw walki mieczem... (:3) Dopisać prosz... -Ty... co? -Oj tam, oj tam... taki maleńki epizod -Ale skąd ty znasz... albo nie. Nie mów. Nie chcę wiedzieć co jeszcze potrafisz. -I słusznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 I ja proszę o dopisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts