inka2001 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Na dół! - Krzyknęła i po chwili Socks trzymała wilka, który stał teraz na przeciw wilkołaka. Ruff chciała to zrobić sam na sam. Zawyła głośno. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Heh burek już nie taki mocny. Powiedział uśmiechnięty. - Orange zabić go czy chcesz ty go zabić? Zapytałem patrząc na Orange. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Wait xD lecą 3 różne wydarzenia Wave strzelający bijący wilkołaka ja o bez władnijący go i ty w potyczce sam na sam musimy wybrać historie:P ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Spojrzała na Wave. Jest twój. Nie lubię zabijać zwierząt nawet jeżeli są groźne. Wole zabijać tych którzy mi grożą a dokładnie próbują mnie zabić *spogląda na Susan*. Po czym spoglądała na wilkołaka. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Patrzyła złotymi ślepiami na wilkołaka. Zaraz popatrzyła na Wevexa. Miała zadrapanie na oku. Za chwilę rzuciła się na wilkołaka. Wbiła kły w jego przednią nogę, po czym ten złapał ją za szyję. Przerazliwy pisk rozległ się na dużą odległość. Wilkołak miażdzył szyję Ruff, która na marne próbowała się uwolnić uderzając ogonem w jego łydkę. Krew lała się z niej. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 xD ja już się pogubiłem tutaj Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Orange i Socks co teraz będziecie robić? Zapytałem z uśmiechem nadal mając świecące się oczy na kolor czerwony. @down. Ja pie****e ale i tak będzie drążyć swoje jak jest inaczej. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Po chwili czerwony wilk przygniótł wilkołaka łąmiąc mu czaszkę. Wilkołak padł. Ruff także. Miała widoczną kość szyjną. Była we krwi. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Spojrzała na Wave. Nie mam pojęcia czekamy co śmierć powie.*spojrzała na oczy wave*A tobie co się stało z oczami?*zapytała* Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Z oczami to mam tak w ciemnościach bo w dzień też mi się świecą tylko tego nie widać,ale jak jestem smutny to mi się oczy przestają świecić. Powiedziałem uśmiechając się do Orange. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Spojrzała na Wave. A teraz jesteś szczęśliwy czy agresywny (czy jakus tak:P:ming:) Czy z tobą jest coś jeszcze o czym można wiedzieć. Nie wiem zmieniasz się w wampira? *spytała* Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Jak jestem agresywnie nastawiony to lewe oko zmienia kolor na niebieski.Jedyne co o mnie nie wiesz to to że na mnie nie działa srebro ani promienie słoneczne i znam 2 sposoby leczenia.Wampirem to ja jestem od 12 roku życia. Powiedziałem nadal się uśmiechając i kładąc się na trawie.(na czymś co przypomina trawę) Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Spojrzała na wrak limuzyny, który się palił. Wave ja bym ci radziła odejść od tego wraku na dobre 15 metrów*powiedziała* A że limuzyna się paliła i wyciekało z niej paliwo w każdej chwili mogła explodować. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - To się połorzę na trawę. Powiedziałem kładąc się na trawę i zamykając oczy ale nie po to by zasnąć,tylko sobie chciał przypomnieć jak został wampirem. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Myślała chwilę nad tym życzeniem co powiedziała Socks. *myśli*Mam nadzieję, że przemyśli to co powiedziała. Po chwili wydała kilka komend i aktywowała silniki. Ja lecę się przelecieć zaraz wracam. Po czym się kawałek rozbiegła i odleciała. Kiedy była w powietrzy zaczęła zwiedzać krainę na której się znaleźli, ale nie odlatywała za daleko by się nie zgubić. ~~~~~~~~~~~~~~~~ Wracam jutro nq;P Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ależ WaveXie :C.Wystarczyło powiedzieć że wilkołak nie żyje. Dla Inki : Przed napisaniem wypowiedzi w takich tematach kopiuję to co napisałam i odświeżam stronę.Jeśli trzeba to zmieniam trochę wypowiedź a nawet wszystko piszę od nowa.Pomaga to ci i innym użytkownikom uniknąć takich sytuacji jak ta ^^. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Co do tego życzenia...nie wiem co sobie zażyczyć!Skoro to odpada to i WaveX nie może się przenieść do czasów Orange bo wtedy też mogą zajść jakieś zmiany.Socks Chaser - Mistrzyni ratowania innych przed wilkołakami! Socks roześmiała się i spojrzała na wrak limuzyny. - No to do Nowego Yorku nie pojedziemy.Idziemy dalej!Kierunek - Koniec Podróży! Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Socks ja nie mam po co wracać do swoich czasów. Powiedziałem otwierając oczy i patrząc na Socks. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Ale jeśli będziesz chciał się tam przenieść równie dobrze będziemy mogli nie istnieć.Mogą być tego takie same konsekwencje jak z moim życzeniem. Socks była zaskoczona tym co powiedział Wave. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Powiem ci jedno jeśli wróce do swoich czasów czeka mnie nagła śmierć i zmów wrócę do tej krainy,bo zanim zostałem tutaj zesłany to byłem 10 cm nad ziemią strasznie rozpędzony,czyli czeka na mnie pewna śmierć. Powiedziałem i uroniłem 1 łzę i znów połorzyłem się a oczy przestały świecić. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Po godzinie latania ląduję powoli obok wraku limuzyny. Hej. O czym tak gadacie*zapytała* Po czym wyłączyła silniki. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 - Gadamy o tym czemu nie powinienem wracać do swoich czasów. Powiedziałem a moje oczy przestały się świecić. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Spojrzała na Wave. Wave a czemu niby nie możesz do moich czasów? W sumie to i tak zginąłeś w wypadku tragicznym. I co się stało z twoimi oczami czemu jesteś smutny?*spytała* ~~~~~~~~~~~~~~~ Wave hamachi Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 - O to chodzi że ja chce do twoich czasów,a smutny jestem dlatego że przypomniało mi się jak straciłem swoją pierwszą ukochaną. Powiedział i z jego oczu zaczęły lecieć łzy. @nie moge na hamachi bo siostra na kompie przesiedzi do 17:30 Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Spojrzała na Wave smutno. Po czym podchodzi do niego i go przytula by poprawić mu samopoczucie. *szepcze do Wave*Już, już nie płacz wszystko będzie dobrze. Cały czas się przytulając. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 - *wzdycha*Dobrze może i będzie lepiej. Powiedział odwzajemniając uścisk i zaczynając się uśmiechać a jego oczy znów zaczęły świecić. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Spoglądała na wave. Słuchaj nie chciał byś polatać tak dosłownie przeszedłeś już kurs*uśmiecha się* *chwilę myśli* Albo nie bo zapomniałam, że kursu lądowania nie zrobiłeś. Link do komentarza
Recommended Posts