Gość Lilac Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Boże, przecież ona żartuje.. ;P Nie byłam pewna.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 No to muffin wysłany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuzuki Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Wysłane! Omg jak mnie plecy bolą... (dziś dopiero piekłam). No to powodzenia wszystkim, a teraz idę ogarnąć kuchnię i inne miejsca, gdzie zdjęcia robiłam ^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Biedna zukori. Jej maskotka, a nie dadzą się ją nacieszyć (jednak trolling udany jak widzę =3) Co do mojego uczestnictwa. To Muffinka wraz z przepisem powędrowała na skrzynkę pocztowa administracji. Powiem tylko jedno. Rainbow Dash nie umie używać lassa Wszystkim uczestnikom życzę szczęścia i mam nadzieje, że smakowały wam muffinki (albo będą smakować =3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 nacieszyć się mogę ;3 miałam dwie, teraz jedna~ taka ciekawostka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Oto lista osób, od których otrzymaliśmy przepisy. Jako administrator, jestem zbyt leniwy, by ją pisać, dlatego zrobiłem zrzut ekranu Jeżeli ktoś nie odnajduje się na tej liście, a na pewno wysłał mi swoje zgłoszenie, proszę o kontakt na gg, pw lub email(przez email administracji) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 A zukori mam jeszcze takie małe pytanko. (Chociaż wiem, że to lekki offtop i mi chyba Split wybaczy =3) Czemu wszystkie twoje kucyki śpią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eljonek Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Zawsze Ejlonek... ja nie wiem skąd ludziom się to bierze xD I tak dobrze, że doszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Czemu wszystkie twoje kucyki śpią? bo gdybym zrobiła otwarte oczy to by były brzydkie ^^ innymi słowy-zbieram na hafciarkę i niedługo moje kucyki się obudzą xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Eljonek może kojarzy się ludziom z Jelonkiem to myślą, że twój nick to po prostu Jelonek z zamienionym E i J. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Przepraszam bardzo ;_; na swoją obronę mogę tylko powiedzieć, że mam astygmatyzm xP Poprawię ten nick tak szybko, jak tylko będę mógł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eljonek Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Jelonki są fajne, po to taki nick, żeby się kojarzyło. Ale to nie pierwszy raz, kiedy mój nick jest modyfikowany, więc zdążyłam się przyzwyczaić, tylko żeby potem problemów nie było Nic się więc nie stało, tak tylko zauważyłam gwoli ścisłości :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Mnie tam nie ma tez Mnie tam nie ma tez Mnie tam nie ma tez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 <---- Moja twarz gdy czekam na wyniki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pixelis Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Kiedy będą wyniki? D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Postaramy się dzisiaj, a jeśli nam się nie uda, to jutro W każdym razie w poniedziałek paczuszka już powinna zostać wysłana ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 BEHOLD, BEHOLD! Przyszła pora na to, na co czekaliście od samego początku tego eventu, moi drodzy muffinożercy! Mamy wyniki! *wyciąga nieco sfatygowaną kopertę spod skrzydła Derpy* A oto i one... Miejsce III - zajmuje Gabrielle, dziewczyna ze Stanów Zjednoczonych! Nie pytajcie mnie skąd dowiedziała się o tym konkursie, aczkolwiek nie sposób nie docenić jej tęczowych muffinek! Miejsce II - Kaptoor, nasza znajoma z forum, która popisała się iście mistrzowską sztuką cukierniczą i zachwyciła jury jakością swoich muffinów! No i... Miejsce I! Dziewczyna, która podbiła serca nas wszystkich... stworzyła tak oryginalny wypiek, że nie mogliśmy się nadziwić... Muffinowy Crackle! To dopiero wyczyn! Brawa dla... YUZUKI! Administracja skontaktuje się z Tobą w celu ustalenia adresu, na który zostanie wysłana do Ciebie prześliczna pluszowa Derpy Hooves, która wprost prosi się o tulenie! Serdecznie gratulujemy zwyciężczyni i dziękujemy wszystkim za udział w konkursie! Doceniamy Wasze starania włożone w prace konkursowe! Zapraszamy za rok! A oto zwycięskie ciacho! Już wkrótce będzie dostępna galeria ze wszystkimi wypiekami! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Niklas pewnie jest dumny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 SWEET PRINCESS CELESTIA! Najlepszy wypiek jaki w życiu widziałem, a przez oczy przetoczyło mi się już wiele. Powiem tyle.... Ja chcę przepis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Gratulację wygranej i... ZACNY WYPIEK! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaptoor Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Łiiii II miejsce Co prawda czeka mnie za to "tylko" chwała, ale i tak się cieszę. Takie uściślenie - jestem znajomĄ z forum. Brawo dla zwyciężczyni - cudny Crackle (ten prawdziwy jest na pewno z Ciebie dumny ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuzuki Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Yay! I won! :djTyy: Jednak moje cierpienie z powodu bolących pleców nie poszło całkiem na marne xD (bo ciacha w większości rodzina zjadła). Dziękuję wszystkim! Co do przepisu podałam go w mailu wraz z ze zdjęciami, więc potem może będzie opublikowany, jak nie, to podam go w swoim temacie "Prace Yuzuki". EDIT: W którym temacie mamy oczekiwać galerii konkursowej? Bo ciekawią mnie prace innych osób Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts