Estelle Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 (edytowany) Co do BiP'a: Ale nie uważasz, że jednak nie jesteś kompetentną osobą do tworzenia quizów? I to, że nie robiłam żadnego quizu, nie oznacza, że nie zrobiłabym go lepiej od Ciebie. Każdy quiz jest lepszy od Twojego. I to nie jest hejt. To jest PRAWDA. Co do pomysłu LittleLight: Niby brzmi ciekawie, ale wiadomo, że jest to w sumie oczywiste... Temat szybko się wyczerpie albo zostanie uznany za głupi. EDIT: Doskonale pamiętam WSZYSTKIE arty, które były wstawiane do galerii Celestii. Jeden z artów wstawiłeś dokładnie 4 razy. http://mlppolska.pl/watek/2181-galeria-pinkameny/page-10#entry521362 GFG potwierdził, że było to kierowane głównie do Ciebie. Edytowano Sierpień 2, 2014 przez Estelle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Co do BiP'a: Ale nie uważasz, że jednak nie jesteś kompetentną osobą do tworzenia quizów? I to, że nie robiłam żadnego quizu, nie oznacza, że nie zrobiłabym go lepiej od Ciebie. Każdy quiz jest lepszy od Twojego. I to nie jest hejt. To jest PRAWDA. Trochę teraz się przechwalasz, ale dobra możesz tak myśleć jak tobie to pomaga... ? Ja kończę już tę "dyskusję", bo nie mam czasu na takie rozmówki... (Ostatni raz odpisuję na te "argumenty" ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Trochę teraz się przechwalasz, ale dobra możesz tak myśleć jak tobie to pomaga... ? Ja kończę już tę "dyskusję", bo nie mam czasu na takie rozmówki... (Ostatni raz odpisuję na te "argumenty" ) Ale teraz przeczytaj sobie edit... Odnośnie tego, że nie powtarzasz wstawianych artów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Idą święta... Może zrobimy jakiś event, np. "Narysuj święta w zamku Canterlot", "Jak Księżniczka Celestia spędza święta?"? Przez to mogłaby chociaż na chwilę zwiększyć się aktywność w dziale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Również jestem za pomysłem zrobienia konkursu w dziale. Chociaż będzie to wyjątkowo trudne, żeby znaleźć uczestników, gdyż pewnie większość działów będzie chciała coś w związku z tym zorganizować. Do tego zawsze brakowało mi tutaj tematu, w którym moglibyśmy popisać o rodzinie królewskiej. Nie o Celestii, Lunie i Bluebloodzie razem, tylko abyśmy mogli porównać to, co robi Celestia - jej obowiązki, to z czym jej "praca" jest związana na co dzień z tym, co przeważnie robili normalni władcy. Szczególnie, że wiele osób uważa, że Solarna Pani siedzi tylko na tronie i zwala wszystko na Twalota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Jeśli konkurs powstanie szybko, będzie jednym z pierwszych tego typu, to raczej się uda Co do twojego pomysłu, to ja popieram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Jeśli dział Celestii nawet się zgłosi jako pierwszy, to zgłoszone osoby bardzo często nie wysyłają swoich prac konkursowych. Tak jakby liczyły, że i nawet samo zgłoszenie zapewni im wygraną. Więc o aktywnych uczestników jest bardzo ciężko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Może przydałby się tutaj jakiś konkurs( literacki i plastyczny)? Np. "Nowy rok z Celestią", czyli należy opisać( lub narysować) świętowanie nowego roku przez Celestię lub napisać( lub narysować) jak w Equestrii świętują nowy rok. Przydałby się konkurs, na sto procent. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Zauważyłam, że na dole znajduje się już od wieków zamknięty temat "Księżniczka Celestia". Skoro już nikt nie będzie się tam udzielał, to lepiej by było, gdyby się go przesniosło do "Archiwum". Stracone posty zawsze można nadrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts