Black Hayate Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Yay! Wreszcie powracamy z audycjami gadanymi! Cieszy mnie to tak bardzo, że aż zatem chciałabym się dowiedzieć o czym znowu mam mówić. Zaproponujcie jakieś fajne temaciątka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Wspomnij może, że redkacja Brohoofa poszukuje nowych jeleni... eee to znaczy współpracowników do pisania recenzji i artykułów różnej maści Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Jeśli mogę, to chciałabym zamówić jedną piosenkę. Dla Tisoska od siostry Cloudy. Niech wie, że jutro umrze od tulasów! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 O tak! Godzina z creepami z Hayate, to jest to! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Misiaki a jeszcze jakieś idee? Cobyście nie narzekali, że nic się nie dzieje w rejdiu albo program jest do kitu. Chcemy żeby Wam odpowiadało to co tam jest. Liczę na Waszą kreatywność! Jej chyba na serio zależy xD ~Dec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Jeśli to aktualne, to mam taką koncepcję, by były prowadzone hmm... rozmowy(?) na temat danego kucyka. Mi najbardziej pasuje koncept kucyków tła, czy wykreowanych przez fandom. Sam się przekonałem, że nie znam wielu z nich, a Ci, co wiedzą o nich więcej, mogą się dowiedziec czegoś nowego, bądź "potwierdzić info". Czyli przykładowo, opis kuca, charakter, ciekawostki, powiązania, utwory itp. Ewentualnie krótka rozmowa z "avatarem" danego kuca na forum. Taki mi koncept wpadł, ale mam spore wątpliwosci co do wypalenia tego projektu, aczkolwiek postanowiłem go tu przedstawić. Chcecie innych pomysłów, to spróbuję wymyslić coś w miarę oryginalnego. Dziękuję, przepraszam, pozdrawiam i życzę Miłego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Też się przyłączę do pomysłów. Hmm Ktoś już chyba to pisał, ale pomysł z pastami, strasznymi historiami itp jest ciekawy. Fajnie byłoby tak w późnych godzinach usłyszeć takie coś. A dalej to np. karaoke, jakieś rozmówki o grach, kuchni, kulturach innych państw, anime itp itd... Rzeczy nie związane z serialem rzecz biorąc. Takie tam moje skromne propozycje, ale czy się uda to nie wiem. Pozdrawiam ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Jeśli to aktualne, to mam taką koncepcję, by były prowadzone hmm... rozmowy(?) na temat danego kucyka. Mi najbardziej pasuje koncept kucyków tła, czy wykreowanych przez fandom. Sam się przekonałem, że nie znam wielu z nich, a Ci, co wiedzą o nich więcej, mogą się dowiedziec czegoś nowego, bądź "potwierdzić info". Czyli przykładowo, opis kuca, charakter, ciekawostki, powiązania, utwory itp. Ewentualnie krótka rozmowa z "avatarem" danego kuca na forum. Taki mi koncept wpadł, ale mam spore wątpliwosci co do wypalenia tego projektu, aczkolwiek postanowiłem go tu przedstawić. Chcecie innych pomysłów, to spróbuję wymyslić coś w miarę oryginalnego. Dziękuję, przepraszam, pozdrawiam i życzę Miłego dnia. Nie ma sensu opowiadać o powiązaniach między kucykami drugoplanowymi, w różnych fanfic'ach są różne powiązania. O ile przy Octavii <3 bądź Vinyl/Dj Pon-3 fandom pisze prawie jednogłośnie o tyle z innymi kucami jest już problem problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Według mnie to całkiem ciekawy pomysł pomówić o kucykach tła, bo sam nie znam zbyt wielu, ale nie wiem na ile takiego materiału starczy. Poza tym karaoke oraz gadanie o nowościach w fandomie/na forum wydaje się ciekawe. Ewentualnie jakieś czytanie albo recenzowanie ficów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Nie ma sensu opowiadać o powiązaniach między kucykami drugoplanowymi, w różnych fanfic'ach są różne powiązania. O ile przy Octavii <3 bądź Vinyl/Dj Pon-3 fandom pisze prawie jednogłośnie o tyle z innymi kucami jest już problem problem. Owszem, ale można podawać z kilku wersji. Ewentualnie hmm... Rozmowy(?), które wersje wydają się najlepsze/ciekawsze. To tylko taki koncept. Co do następnych pomysłów... Myślałem o podaniu losowego FanFica, wprowadzenie w fabułę i... stop. Niech sobie doczytają A tak serio, to albo tak (takie krótkie audycje), albo czytanie live jakiś krótkich opowiadań. Inny koncept to również podawanie ogłoszeń na audycji... Ale to już podchodzi pod "money, money, money...". xD Dziękuję, przepraszam, pozdrawiam i życzę Miłego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 @Dat świetne pomysły, a że ja nie znam sie na kucykowej muzie to miałem podobne. Tylko... Jak wyobrażasz sobie karaoke? Przecież napisów ci nie wyemitują, a karaoke różni się od zwykłych piosenek tym i brakiem wokalu w ścieżce dźwiękowej. Idea zacna, lecz trudna do wykonania. Chyba, że to pracownicy radia mieliby śpiewać a wy byście z nich tylko mieli beke xD Żarty, żarty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Śpiewaliśmy kilka razy, na moim kanale na YT możecie znaleźć nagrania z tych "występów" Jak tylko dostaniemy player na stronie to znowu zaczniemy Was męczyć naszymi głosami! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts